facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Julieta Restaurant

Adres: Hooikade 14 , Den Haag 2514 BH, NL
Telefoonnummer: 06 12226210
Stad: Den Haag
Route: Hooikade 14
Postcode: 2514 BH



op zoek naar gerelateerd: Baryo Pilipinas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tenchi Tenchi 1 km Ik heb vandaag gegeten bij de Tenchi noodle bar & Asian Tapas restaurant, en het ...
Li's Palace Li's Palace 7 km Goed eten vriendelijke bediening beetje druk dus wat langer moeten wachten daarom ***...
Recensies
Verassend lekkere fusion kooking met een Filippijnse touch en ook heerlijke mogelijkheden voor de vegetariërs onder U. De watermeloen steak is zelfs voor de doorgewinterde vleeseters een aanradertje, kortom wij zijn aangenaam verrast door de smaken en kwaliteit van de gerechten. De wijnkaart is uitgebreid en met redelijke prijzen. 3 september 2020 wederom met zijn vieren hier gedineerd weer was het een schot in de roos met heerlijke menu's waar wij alle vier van hebben genoten. Het was bovendien een ongekend gezellige sfeer in de zaak wat bijdroeg aan een super geslaagde avond. 10april 2021 een 3 gangen menu laten bezorgen wat ons wederom aangenaam verrast heeft door de kwaliteit en vernieuwende smaken, kortom deze zaak staat hoog in ons lijstje. Vandaag 4 juli wederom heerlijk gegeten en genoten van a la carte menu met een Filippijnse touch.
Mijn vrouw is zelf van Filipijnse afkomst en wij eten natuurlijk regelmatig van de Filipijnse keuken. Aangezien wij zelf ook Filipijnse producten verkopen, kennen wij de keuken behoorlijk goed. Echter waren wij zeer verrast door de creativiteit van de combinaties van de diverse heerlijke gerechten. Van het begin tot het einde hebben wij genoten, het voorgerecht van de lams Caldereta of de coquillas waren voortreffelijk, maar ook de Tournedos met de Filipijnse twist was een ware traktatie. Natuurlijk mocht het dessert ook niet ontbreken en die was ook heel bijzonder lekker en mooi gepresenteerd. Ik zelf heb een horeca achtergrond en kan niet anders dan lof hebben voor de kwaliteit die je hier krijgt. Absoluut een avontuur met een Vleugje Filipijns. Zeker het proberen waard, zal zeker niet tegenvallen....
Klein maar fijn, dat is een alles omvattende beschrijving. In dit sfeervolle restaurant met een tafel of 10 wordt door twee man een feestje georganiseerd. Combinaties die ik niet eerder geproefd heb, tot in de puntjes verzorgde borden. De bijpassende wijnen maken het feest compleet.
Een lieflijk pand met geschiedenis waar heerlijke gerechten worden geserveerd. De kaart is inderdaad fusion en zo gedaan dat elk gerecht een verrassing voor het oog en tong is. De bediening is uiterst vriendelijk, de kennis van bijpassende wijn is uitmuntend! Echt een aanrader om het wijnarrangement bij het menu te nemen. Het zeven gangenmenu is ook ten zeerste aan te raden. Niet te veel niet te weinig!
GEWELDIG! Prachtige schilderijtjes die er toch om vragen om opgegeten te worden. Wat een genot! De goede service en de knusse locatie maken een geweldige avond uniek. Een echte aanrader!
Knus, warm en sfeervol restaurant op een mooie locatie aan de Hooikade. Creatief, mooi en smaakvol opgediende gerechten waar ingrediënten als Jackfruit, champagne ijs, geitenvlees als verassend en smaakvol worden opgediend. Het prijsniveau blijft daarbij benaderbaar met het afnemen van een menu ~10 euro per gang.
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Steak watermeloen. Bijzonder creatief vegetarisch gerecht en nog goed betaalbaar ook.
Leuk intiem restaurant met een super vriendelijke ober. Het drie-gangen menu is genoeg, als je zoals ons niet een al te grote eter bent. De aangepaste wijnen waren super, en niet duur. Enkele nieuwe smaken leren kennen doorheen het menu, zeer lekker!
Geweldig Restaurant! 2 x al heerlijk gegeten. De kok bereidt fantastische en unieke gerechten voor. We hadden bijvoorbeeld ossenhaas met een bijpassend sausje van o.a. cacao van de plantages van de familie van de kok uit de Filipijnen. Het smaakte heerlijk. Bovendien passen de voorgestelde wijnen zeer goed bij de gerechten. De bediening is zeer vriendelijk en het eten is ZEER BETAALBAAR voor de kwaliteit van de gerechten. Je moet wel houden van het intieme, knusse en de kleinschaligheid van het restaurant. Er zijn veel goede restaurants in Den Haag, maar dit is gewoonweg een PARELTJE.
Zeker een aanrader! Het eten is van zeer goede kwaliteit. Een mooi en bijzonder menu. Je kan goed proeven dat alles vers is bereid. Het personeel is ontzettend vriendelijk en zijn goed in je helpen om een passende keuze te maken. De ambiance is heel erg prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid