facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Julibri

Info

Julibri is niet de grootste maar wel de voordeligste webwinkel op het Internet. Julibri is een webwinkel vanuit het hart en met een persoonlijke benadering

Geschiedenis

In mijn webwinkel vindt u speelgoed van bekende topmerken als Lego, Playmobil en Mattel!

Julibri is niet de grootste maar wel de voordeligste webwinkel in speelgoed op het Internet. Julibri is een webwinkel vanuit het hart en met een persoonlijke benadering.
Ik vind de persoonlijke benadering zeer belangrijk. Als je via het Internet zaken doet, is vertrouwen een sleutelbegrip. We kunnen elkaar immers niet in de ogen kijken.

Ik zal mijzelf kort aan u voorstellen:
Ik ben Judith en getrouwd met Roger. Onze prachtige dochters, Liv en Britt zorgen voor het nodige levensgeluk. Na een tijdje pionieren op Marktplaats en op Ebay, leek het mij leuk om een eigen webwinkel te starten. Ik verkoop speelgoed. Met trots wil ik Julibri aan u presenteren.
Jarenlang heb ik als wijkverpleegster gewerkt en gezorgd voor de zieke en hulpbehoevende medemens. Nu zorg ik thuis voor mijn gezin en wil ik ook voor mijn klanten zorgen. Een klant neemt mij in vertrouwen. Ik wil dat vertrouwen belonen met een eerlijke prijs, duidelijke communicatie en snelle levering volgens afspraak.
Julibri is een anagram voor Judith, Liv en Britt.

Het logo van Julibri is ontworpen door Petra Swinnen en is een grafische weergave van mij en mijn dochters.

Julibri is een webwinkel. Ik heb geen winkelpand of showroom, daarom kan thuis niet worden gewinkeld. Ik maak gebruik van de diensten van TNT-Post om de bestellingen te bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook, echter uitsluitend na afspraak.
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u mij bereiken via [email protected]

Veel plezier in mijn webwinkel.

Adres: Gropiusstraat 6, 6374 PE Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5311444
Stad: Landgraaf
Route: Gropiusstraat 6
Postcode: 6374 PE



op zoek naar gerelateerd: Julibri Speelgoed, Julibri Lego
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gameszone Landgraaf Gameszone Landgraaf 977 meter over onze winkel
Recensies
Goede prijzen en super levering ook om af te halen. Service is gewoon top
Internetwinkel waar je ook je bestelde produkten kan ophalen op afspraak!
Speelgoed voor een leuke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid