facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Julians Eethuis

Julians Eethuis

Info

lunch, diner, afhaalmaaltijd, een ijsje, verjaardag, borrel,feestjes, culinair avondje, catering, losse thee's en kado’s. Aziatische en Italiaanse keuken

Geschiedenis

12 redenen om wat te eten en of te drinken bij Julian’s Eethuis. HET adres voor Lunch, Diner , Afhaalmaaltijd, Koffie, Borrel, IJs, Feest of Catering.

1. Wij hebben de lekkerste koffie van Cuijk, met ambachtelijk gebakken appeltaart of apfelstrudel en vanillesaus….De garantie voor een lekker tussendoortje.
2. Onze hamburger van de Wereld-burgers is een echte aanrader, 100% rundvlees. Voor de grote eters hebben wij de Argentina burger. Onze Kipburgers en kip schnitzels zijn van puur kippenborstfilet.
3. Onze KipSaté is meer dan gewoon lekker met heerlijke satésaus en kroepoek.
4. De invloeden van de Italiaanse en Aziatische keuken zijn duidelijk te zien op onze menukaart.
5. Dus…als u niet kunt kiezen tussen pizza en wok noodles of wok rijst…bij ons is het allemaal mogelijk.
6. Flammkuchen is een flinterdunne pizza bodem….lekker om te delen of helemaal voor jou alleen.
7. Wil jij zien hoe jouw rib-eye of zalm gebakken of gekookt wordt …ga dan aan onze panini bar zitten en geniet van de geur van onze open keuken.
8. Voor kleine gerechten en grote gerechten…Italiaans, Nederlands of Aziatisch…van loempia tot varkenshaas kunt u bij
Julian’s Eethuis terecht.
9. Het ambachtelijke schep ijs en de super gezonde smoothies...mmmm……heerlijk genieten.
10. Geen poespas, maar simpel en lekker…goede kwaliteit en lage prijs.
11. Alleen of met een groep…van onbeperkte hapjes tot een onbeperkte Filippijnse rijsttafel, u kunt bij ons een gezellige middag of avond beleven.
12. Geniet met mooi weer van ons terras!

Onze gerechten kunt u ook bestellen om mee te nemen !!!



"lekker en gezzelig"
Adres: Grotestraat 3, 5431 DG Cuijk
Telefoonnummer: 0485316411
Stad: Cuijk
Route: Grotestraat 3
Postcode: 5431 DG



op zoek naar gerelateerd: Cuijk restaurant aan het water, Big Street Cuijk, Restaurant Cuijk maandag open, De Kassier Cuijk, PROEFlokaal Cuijk, Borrelen Cuijk, Friet Cuijk, Verwarmd terras Cuijk
Recensies
Leuke knusse zaak met liefde voor de horeca. Hier kan je lekker eten en zingen en is uniek met haar Filipijnse gerechten, Daarnaast zijn de broodjes hamburgers een van de lekkerste in deze regio. Ik raad deze tent zeker aan uit eigen ervaring.. Kindvriendelijkheid: Met eten perfect voor kinderen. De Halo halo is erg lekker.
Prima gegeten in huiselijke sfeer....doet een beetje denken aan dat je bij iemand thuis eten krijgt.....aparte ervaringEten: 4/5
Super veel plezier gehad toen we hier waren. Wij hebben genoten van het 3 gangen menu en een lekkere bubbeltea. Wij zaten zo vol dat we echt niet de 3e ronde nog konden doen en toen hebben ze besloten dat de bubbeltea onder de 3e ronde zou vallen. Dat was zo oprecht lief! We hebben hier heerlijk gegeten en komen er zeker terug. Hardstikke bedankt en tot volgende keer!
Dit eethuis is echt goed. Voor maar 14,75 heb je hier een heel menu. Ik had een lekkere salade vooraf, ook heb ik de nacho's geproefd en ook die waren heerlijk. Als hoofdgerecht een tonijn pizza. De pizza's zijn ook lekker en met en hele dunne bodem. Ook heb ik de argentina burger geproefd en ook die was heerlijk. Als toetje ijs met aardbeien, chocolade of karamel saus, met slagroom... lekker lekker lekker. Je kon ook koffie of cappuccino na nemen. Dit alles smaakte heerlijk en vers. Inrichting is mooi ,toiletten schoon en de bediening vriendelijk. Hier kom ik zeker nog een keer.
Vandaag de eerste keer een rijsttafel laten bezorgen. Wat een feest zeer uitgebreid met lekkere verse groente. Ook kregen we bij onze bestelling biko Filippijnse sticky rijst als dessert zeer verrassende smaak . Voor herhaling vatbaar.
We hebben heerlijk gegeten bij dit gezellige eethuis. De gastvrouw, eigenaar is heel vriendelijk. De borden zijn rijk gevuld. We hadden een wokgerecht en een broodje hamburger met frietjes besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.
We wonen al lang niet meer in Cuijk maar na 3 jaar weer eens geweest en het was weer erg lekker. Altijd vriendelijke bediening, alsof je van mama eten krijgt. En ze doen nergens moeilijk om.Eten: 5/5
Leuk betaalbaar eethuis, plezierige bediening, en ñ mooie kwaliteits lunch
Prima restaurant. Nette bediening. 3 gangen menu voor €16,95 of voor sommige speciale gerechten voor€19,95. Ik nam zelf mini loempia's als voorgerecht en noodles kip als hoofd en koffie toe. Het was een ruim voldoende portie.
Leuke sfeer, erg gezellig en lekker eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid