facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jules Verne Art

Jules Verne Art

Info

Welkom bij galerie Jules Verne Art. Bij ons vindt u een schat aan moderne kunst van diverse topkunstenaars. Wij zijn gevestigd in meubelzaak De Donjon.

Geschiedenis

Galerie met moderne kunst



"Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in moderne kunst. Bezoek onze website of kom eens kijken op één van onze locaties om uw kunstwerk in levende lijven te bekijken."
Adres: Ekkersrijt 4001, 5692 DB Son en Breugel
Telefoonnummer: 06-47242225
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4001
Postcode: 5692 DB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Nu hangt er eindelijk een litho van Corneille aan mijn muur! We kwamen bij toeval terecht op de site van Jules Verne Art en de aanbieding van twee Corneilles bleek de gouden tip. De contacten met Martijn verliepen erg naar wens en binnen een week was de deal rond. Inclusief lijst, die de reis naar Groningen heeft overleefd kwam de Poisson Bleu veilig over. We gaan in de toekomst zeker nog eens zaken doen met Martijn.
In een woord geweldig. Super service! Na het sturen van een email in de avond kregen we direct een reactie van Martijn en op donderdag hadden we onze Brood zeefdruk in huis. Het assortiment van Jules Verne Art is zo groot dat indien wij in de toekomst een nieuw schilderij aankopen we eerst hier gaan kijken! Bedankt Martijn! Groeten de Vermeulens!
Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid