facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juffrouw Tok

Juffrouw Tok
Adres: Verlengde Arnhemseweg 101 , Ede 6718 SM, NL
Telefoonnummer: 318616900
Stad: Ede
Route: Verlengde Arnhemseweg 101
Postcode: 6718 SM



op zoek naar gerelateerd: juffrouw tok tiel, juffrouw tok ede, juffrouw tok didam, juffrouw tok ede menu, juffrouw tok didam menukaart, juffrouw tok wijchen, juffrouw tok scherpenzeel, juffrouw tok eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Pomphuis Het Pomphuis 4 km Fantastische culinaire ervaring bij het Pomphuis in Ede! Zo eentje waar je nog lang o...
Het Oude Politiebureau Het Oude Politiebureau 5 km Vandaag de lunch genoten bij Moeke Ede. Gezellige etablissement, goed eten, vriendeli...
Recensies
Na jaren is hier alles nog naar wens. Presentatie op het bord van het gerecht is top. De gastvrijheid en de keuze op het menu van vis gerechten natuurlijk tot en met kip piri piri. Super heerlijk eten. Toppie. Ik kom hier graag terug.
Vaste plek voor een verjaardagsfeestje. Heerlijke kip piri-piri. Met voldoende keus voor iets anders. Rolstoeltoegankelijkheid: Alles is gelijkvloers.
Veel over gehoord. Dus wij met z'n vieren naar Juffrouw Tok. Hadden wel vantevoren gereserveerd. Bij aankomst even wachten. Worden netjes ontvangen. Vraag werd gesteld binnen of buiten eten. Wij kiezen om binnen te eten ivm met de toch wel aanwezige wespen her en der. Bij binnenkomst eengrote zaal. Zeer sfeervol ingericht met allerhande attributen, wat maar met kip te maken heeft. Ook de verlichting in Tifany hanglampen. Jrijgen een goede vierpersoonstafel toebedeeld. Krijgen de menukaart. Deze ligt op de tafel voor ons. Wat ons opviel, was dat deze beduidend kleiner in keuzes, dan de menukaart online, had aangegeven. Vragen wat hier de reden voor was. Van de 5 normaal gesproken aanwezige koks waren er nog maar 3 over. Hierdoor de bewuste keuzes gemaakt om ook de menukaart aan te passen. Lijkt mij een logische keuze. Wij bestellen de Kip Pieri Pieri, de shnitzel, en kip stroganoff stoofpotje, plus een rauwkost salade en een tomaten uitjes salade. Was erg druk. Maar na een 20 tal minuutjes werd alles netjes uitgeserveerd. De Kip Pieri Pieri, vond ik persoonlijk voortreffelijk. Botermals, kon zo de kip van het bot kluiven. Had nog extra pieri pieri saus besteld. Met kwastjes eerst alle kippenbout stukken ingesmeerd. Gewoonweg heerlijk zitten smullen. Net mijn vingers nog niet opgegeten. Trouwens voor een ieder van dit gezelschap heerlijk genoten van onze menu's. Ik zou zeggen, een echte aanrader.
Het ging een week eerder niet zoals wij en de eigenaar gewend waren. Maar dit is afgelopen zondag helemaal goed gemaakt. Mede door het volgende. - een afspraak met de eigenaar. - een erg vriendelijke " gastvrouw" - de gezellige sfeer. - de plek waar we zaten was rustig, echt een pluspunt. - het personeel was erg vriendelijk. - het eten was natuurlijk op en top perfect zoals we gewend zijn bij Juffrouw Tok Ede, en ze hebben zelfs voortaan de optie " kipfilet met piri piri kruiden / saus." Vroeger moest ik vragen of het kon, en dat kon gelukkig altijd. - kinderen kunnen fijn buiten spelen in een met hek om heinde speeltuin wel zo veilig . Al met al weer een top avond gehad zoals we gewend waren bij Juffrouw Tok Ede . Tot gauw!
We hadden gezamenlijk besteld, komt er van 1 van ons het eten eerst, bij navraag hebben ze dit als voorgerecht gerekend. Erg lang zitten wachten op de rest van het eten en maar een extra broodje besteld. Wij hebben voorgesteld of ze een broodje gaven als vergoeding van het wachten, gewoon als gebaar maar dat kon er niet af. Kindermenu zou een verassing bij zitten, die was op. Naast deze teleurstellende ervaring vinden wij het ook ongeïnteresseerd personeel, het eten is niet bijzonder en de porties zijn erg klein, vooral van de frites en de salade. Al met al, hier gaan wij nooit meer heen. Zonde van het geld, de tijd en de beleving.
Afgelopen zaterdag heb ik hier gegeten met mijn vriendin en mijn ouders. Wat een fijne plek is dit. De zaak loopt als een goed geoliede machine: Fijne, vlotte en vriendelijke bediening. Het eten is ergens simpel, maar wel goed. Voor mijn smaak had de extra pittige olie nog wat pittiger gemogen, maar smaken zullen verschillen. Hopelijk openen jullie ooit ook een vestiging in Arnhem!
Als kind vond ik kip het lekkerste wat er was, zo af en toe kregen we dat. Dat kindergevoel komt zeker terug hier. Lekker kluiven en alles wordt lekker vet. Het is supervet en daardoor ook lekker. Helaas kan ik niet meer goed tegen vet, en ik weet ook niet waar de kippen, waarschijnlijk kuikens, vandaan komen. Dus ik kom er nooit meer.
Authentieke Piri Piri, het lekkerste zit onderin Vriendelijk personeel in een gezellige setting!
Kip en friet heerlijk, drie sterren omdat je voor alle bijgerechten flink extra moet betalen, klein bakje sla 3,95 wat nog geen 40 cent kost en niet lekker aangemaakt. Mayonaise 1 euro, krijg je zoveel dat je er makkelijk met 2 personen van kan doen. Verder gezellige plek
Gezellig, service is ‘ok’. Eten niet zo best: Ken je dat wanneer een geur zo sterk is dat je hem kunt proeven? Nou mijn spareribs ‘proefde’ dus naar natte hond. Echt heel vies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid