facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Judy Beauty Boutique

Judy Beauty Boutique
"Judy Beauty Boutique is gespecialiseerd in niche cosmetica en deskundig advies op gebied van huidverzorging, make up, parfums. Met ongekend hoog serviceniveau! In de charmante Jan van Goyenstraat in Heemstede, biedt Judy de perfecte plek om in alle rust een nieuwe look te ontdekken, je skincare ritueel een upgrade te geven en om een parfum te vinden dat nog echt bijzonder is. In deze beauty-oase biedt Judy een professionele make-up service. Voor bruiden, gala’s en make up workshops aanrader! Met mooie een collectie sieraden en cadeaus is het een complete candyshop!Het merkenportfolio bevat oa; Natura Bissé, Marie-Stella-Maris, Escentric Molecules, Grown Alchemist, Philip B., Miller Harris, Petra Reijrink, Ilia Make up enz.Liefs, Judy"
Adres: Jan van Goyenstraat 35, 2102 CA Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31 613116165
Stad: Heemstede
Route: Jan van Goyenstraat 35
Postcode: 2102 CA



op zoek naar gerelateerd: Visagiste Heemstede, Judy Art of Make up
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rituals Cosmetics Rituals Cosmetics 928 meter Geslaagd met aankoopt stond wel een rijtje maar het was droog.
BS Huidverbetering BS Huidverbetering 1 km BS huidverbetering is gespecialiseerd in behandelingen ten behoeve van huidverbeterin...
Pro-Duo Heemstede Pro-Duo Heemstede 1 km Goede service..geduld..voelde mij welkom
Pro-Duo Nederland Pro-Duo Nederland 1 km Goede service..geduld..voelde mij welkom
Recensies
Judy staat voor mij echt voor een warm, professioneel en persoonlijk advies voor huidverzorging. Sinds ik mijn gezichtsproducten bij Judy koop voelt mijn huid veel beter aan. Je kan merken dat Judy veel ervaring heeft en altijd op zoek naar betere en vernieuwende producten. Ook voor cadeautjes en sieraden een hele fijne winkel!
Judy heeft prachtige merken in haar winkel en geeft altijd kundig advies. Of het nou gaat om cadeautjes of eigen gebruik of om prachtig in de make up gezet worden door Judy zelf, allemaal altijd goed. Een ongedwongen sfeer in de winkel en trouwens, ook nog een goed verzorgde website.
Ik woon niet in de buurt bij Judy beauty boutique, ik bestel online heel graag bij Judy. Omdat er zoveel verschillende producten zijn wordt ik op afstand persoonlijk geholpen met het advies wat het beste bij mij past. Ik krijg het gewenste product altijd heel snel opgestuurd, ik kijk er altijd naar uit om het te ontvangen. Het wordt namelijk echt als een cadeautje ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij! Heel blij met deze fijne producten en persoonlijke service!
Bij Judy wordt je altijd fijn geholpen. Ik ben heel blij met de make up die zij voor mij heeft gedaan voor een huwelijk . Ik zag er de hele dag stralend uit . Daarnaast heeft Judy een heerlijk assortiment aan mooie kadootjes en verzorgings producten .
Dit is ÉCHT de allerleukste parfum en make-up winkel van Heemstede! Een winkel waar je voor de gezelligheid naar toe gaat en nooit zonder iets te kopen weer naar huis gaat. Want echt alles is leuk!!! Ik ken Judy al heel lang en ik vind haar de beste! Het advies wat ze geeft is altijd eerlijk en dat vind ik echt belangrijk. Lieve Judy tot snel
Judy is gastvrij luistert naar je wensen geeft goed advies. Weet je mooi in de make-up te zetten met haar fijne producten. Judy heeft een heerlijke winkel met fijne verzorgingsprodukten of een leuk cadeautje. En daarbij is Judy gewoon heel gezellig.
Judy heeft mijn make-up verzorgd op onze bruiloft. Alleen al de middag dat ik voor proef make-up naar de salon ben geweest was echt een feestje. Het was gezellig maar bovenal had ik direct vertrouwen in dat Judy een echte vakvrouw is! Op de ochtend van onze bruiloft was ze er om mijn make-up te doen, en het haar en make-up van de bruidsmeisjes. Judy straalde rust uit en ze heeft ervoor gezorgd dat ik de mooiste versie van mezelf werd!
In Judy’s prachtige Beauty Boutique is het altijd fijn om even binnen te wandelen. Zoek ik een cadeautje of een verwennerij voor mezelf, dan vind ik hier altijd iets bijzonders! Ook heeft ze mij geholpen als top! visagiste op mijn huwelijksdag. Ze heeft naast haar professionele aanpak een ontzettend fijn en warm karakter.
Afgelopen week bij Judy's Boutique geweest: wat een pareltje is dit winkeltje! Een ‘petit paradise’ voor parfumlovers die heel gelukkig worden van mooie en bijzondere geuren die niet bij de zwart/roze & blauwe parfumgiganten verkrijgbaar zijn. Je komt ogen en geurreceptoren tekort in dit charmante walhalla en een waarschuwing is op z’n plaats: ‘hebberigheid’ kan zomaar opborrelen! It happened to me! Naast authentieke en originele geuren die je parfumgarderobe upgraden vind je er ook superleuke en betaalbare ‘verras-iemand-cadeautjes’: van Marseillezeep tot prachtige potten badzout, van Ibiza salt via geurkaarsen tot beeldschone oorbellen, het is gewoon te leuk! Haast moet je niet hebben, daar doe je jezelf tekort mee want er val zoooo veeeel te ontdekken! Geheimtips nodig? - Diamond Cocoon Sheer eye cream van Natura Bissé: magic! - Pas Ce Coir eau de parfum van BDK: goddelijk!! - vrijwel de hele collectie van Maison ST: de geuren van de Franse Rivièra in een flesje, rechtstreeks uit Saint Tropez en alleen daar, in Miami en in Heemstede te verkrijgen! Hoe leuk is dat?! - Lola’s Apothecary, fantastische bodyscrub!! Tot slot, Judy vertelt zo ontzettend leuk over de parfumhuizen en de verhalen bij de producten dat het net is alsof je ‘effe bij een vriendin’ langsgaat. Aanrader!!
Ik kom heel graag in Juud haar winkel vanwege de zorgvuldig geselecteerde clean beauty brands en het oprechte advies. Judy staat voor natuurlijke producten én voor natural beauty, ze laat je shinen. I call it ‘the French way.’ En..er mag niemand anders dan Juud aan mijn wenkbrauwen komen :!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid