facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Judovereniging TACHI Beilen

Info

Judovereniging Tachi uit Beilen is inmiddels een bekend begrip in Beilen en omgeving.
Judo is een zelfverdedigingstechniek, betekent letterlijk de zachte weg en bestaat sinds 1882.

Geschiedenis

Voor kinderen is judo erg goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het respectvol met elkaar omgaan. Daarnaast is het gewoon een leuke sport met vele behendigheidstechnieken, spel- en wedstrijdelementen.
Judovereniging Tachi is een leuke, nog altijd groeiende vereniging, met op dit moment ongeveer 100 fanatieke judoka's.

Onze vereniging heeft een website met algemene informatie, maar óók een wedstrijdagenda, wedstrijduitslagen en een fotoboek van de verschillende activiteiten. Kijk gerust eens verder op onze site om een beeld te krijgen van onze vereniging. Of nòg beter; kom eens langs in onze dojo die u kunt vinden in Sport- en racketcentrum Anybody aan de Romhof te Beilen.

De lessen worden verzorgd door onze sensei (trainer in het Japans) Theo Griemink en Martin Schipper. Op maandag en vrijdag worden technische trainingen gegeven in een recreatieve sfeer en op de dinsdag worden wedstrijdspecifieke trainingen gegeven. Dit is speciaal voor de gevorderde judoka vanaf 9 jaar, die zich extra wil voorbereiden op de grotere judotoernooien.

Het bestuur en de leden van judo vereniging Tachi vinden het altijd leuk om nieuwe leden, zowel jong als oud, te mogen verwelkomen. Hiertoe zijn een aantal activiteiten opgezet, waaronder inloopavonden, schooljudo en demonstraties op evenementen in Beilen.

Tijdens de inloopavonden kan eenieder die wel eens een judoles zou willen meemaken naar onze dojo komen om zelf eens te judoën. Ook ouders van kinderen die op judo willen of al op judo hebben gezeten, kunnen zelf eens aan den lijve ondervinden wat judo is. Daarnaast kan op ieder moment in het seizoen worden aangevangen met judo, waarbij men de eerste 4 weken gratis mee kan trainen om zo te kijken of judo bij je past.

Al met al is onze vereniging een gezellige club voor jong en oud, ervaren of onervaren met of zonder conditie. De lessen zijn zodanig afgestemd dat eenieder hier op zijn eigen niveau de judosport met veel plezier kan beoefenen. We hopen jullie snel eens te treffen tijdens een training of inloopavond en hopen dat je dan eens met ons mee wilt trainen.

Adres: Romhof 43-45, 9411 SB Beilen
Stad: Beilen
Route: Romhof 43-45
Postcode: 9411 SB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cvv FIT Boys Cvv FIT Boys 1 km Erg goede kroketten en gehaktballen. En super personeel achter de bar en in de keuken...
VV Beilen VV Beilen 1 km Ze hadden niet echt op onze komst verwacht, mochten wedstrijd spelen op trainingsveld...
Vv Beilen 4 Vv Beilen 4 1 km Ze hadden niet echt op onze komst verwacht, mochten wedstrijd spelen op trainingsveld...
K.V. Vitesse Beilen K.V. Vitesse Beilen 1 km Gezellige mensen hebben aleen geen leen schoenen in maat 45 of hoger
Smash Beilen Smash Beilen 1 km Volleybalvereniging Smash is op 6 november 1968 opgericht. Het beleid is er op gerich...
manege de stroomruiters Beilen manege de stroomruiters Beilen 2 km LED verlichting wat al 4 jaar goed functioneert LW techniek gaat voor kwaliteit
SV Beilen SV Beilen 2 km Banen weer in topconditie, dank de vele vrijwilligers/sters! En altijd gezellig en go...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid