facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Judica Letselschade

Judica Letselschade

Info

Judica Letselschade biedt gratis juridische bijstand en advies aan slachtoffers die letselschade hebben opgelopen als gevolg van een ongeval.

Geschiedenis

Judica Letselschade is een jong, ambitieus en toegankelijk juridisch bureau gevestigd in Weesp. Het letselschadetraject is vaak lang en ingewikkeld. Waar heeft u nou precies recht op? Wilt u juridische hulp die persoonlijk en betrouwbaar is? Judica Letselschade helpt u graag door volledig kosteloos juridische hulp en advies te geven.



"Judica Letselschade helpt kosteloos slachtoffers met letsel als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeval. Neem vrijblijvend contact op voor gratis juridische advies en bijstand. Onze kosten worden rechtstreeks verhaald op de aansprakelijke partij. U betaalt ons niet persoonlijk."
Adres: Van Houten Industriepark 11, 1381 MZ Weesp
Telefoonnummer: 0294267180
Stad: Weesp
Route: Van Houten Industriepark 11
Postcode: 1381 MZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
7N60 7N60 491 meter 7N60 is een allround PR- en communicatiebureau. 7N60 is a full service public relat...
Geveke Plus Geveke Plus 905 meter Standbouw - Interieurbouw - Projectbegeleiding - Event catering
RAAP RAAP 971 meter RAAP onderzoeks- en adviesbureau | www.raap.nl thuis in archeologie, cultuurhistorie...
Van der Vliet Dutch Quality Yachts Van der Vliet Dutch Quality Yachts 1 km Vertaald door Google Alleen een bezoeker om de marktplaats te controleren. Enkele zee...
Studio Z-as Studio Z-as 1 km Studio Z-as is een creative ontwerp en maak studio. Wij maken o.a. maquettes, fotogra...
MXFS MXFS 1 km Creative studio voor webdesign, fotografie en grafisch design in Amsterdam & Weesp
Bull Marketing.nl Bull Marketing.nl 39 km Bull Marketing.nl is opgericht door een dynamische marketing-specialist met meer dan ...
Recensies
Wie zegt dat Liza Dehzad advocaten niet te bereikbaar zijn en of werk niet goed verrichten is een grote leugen. We zijn met mijn schade ongeveer 3 maanden verder en ik word nog steeds elke keer goed en snel geholpen. Ik hoefde haar maar 1 keer te bellen ze nam meteen op ook een keer na 5 uur na haar dienst. Nog beter dan haar kan niemand vinden!. Bedankt
Wij hebben een hele fijne en duidelijke samenwerking gehad met Liza. Je wordt goed op de hoogte gehouden met de laatste stand van zaken en ze weet ook goed te handelen en in te spelen in alle scenario's die zich kunnen voordoen in het dossier. Bovenal erg tevreden en raad haar zeker aan!
Mevrouw Dehzad was mijn belangenbehartiger in een letselschadezaak. Het contact en de werkwijze van mevrouw Dehzad was geweldig. Laagdrempelig contact, goede communicatie, cliënt goed op hoogte brengen van alle ontwikkelingen omtrent de zaak en altijd aan de zijde van de cliënt staan. Ik zou iedereen willen aanraden om voor de Judica letselschade te kiezen.
Een dame met enorm veel kennis en goede service. Mevrouw Dehzad is in mijn ogen zeer begripvol en heel duidelijk in haar stappen. Ook niet onbelangrijk : Een zeer goede bereikbaarheid. Mijn complimenten voor de service en empathie. AANRADER!
Een hele fijne samenwerking gehad met Liza! Vanaf de eerste dag goede communicatie, en ook een prettig ontvangst gehad op kantoor. Alles is altijd netjes uitgelegd. Ik ben je dankbaar voor je inzet, en ik zal je zeker aanraden!
Niet eens 1 ster waard! Dit advocatenbureau raad ik niemand aan! Communicatie is zeer slecht en onvriendelijk. Werd aan het lijntje gehouden en telkens een excuus waarom ik nog niet werd teruggebeld of gemaild. Edit: Dit is geen valse review!!! Heb alle bewijzen zowel van mv. Dehzad en uw mannelijke collega!!
Niemand anders willen hebben, ze heeft mij enorm geholpen. Ze is altijd snel bereikbaar. Een echte vechter, ze gaat door het vuur. Ze heeft al het goeds voor je. Nogmaals dankjewel Liza!
De ongeluk was al een paar maanden geleden gebeurd was al van het meeste letsel hersteld. Liza ging toch de samenwerking aan en adviseerde mij om toch nog me polsen te laten controleren in de ziekenhuis voor eventuele schade voor in de toekomst. Ook had ik geen idee dat ik schade vergoeding zou krijgen en hebben hun ook zeker goed voor geregeld! Super blij mee raad “Judica Letselschade” zeker aan!
Liza heeft mijn zaak ontzettend goed behandeld en ik kreeg continu updates betreft de zaak. Ik heb dit allemaal als zeer prettig ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid