facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JS Trouwauto's

JS Trouwauto's

Info

JS Trouwauto's verhuurt een aantal prachtige trouwauto's om jullie bruiloft, verjaardag of gala extra speciaal te maken!

Geschiedenis

JS Trouwauto’s is een jong en flexibel bedrijf trouwauto-verhuurbedrijf. Het bedrijf wordt gerund door Stefan de Haas en Joris Meesters. Ieder bruidspaar wilt op de grote dag gezien worden, met de trouwauto's van JS Trouwauto's gaat dat zeker lukken! Ons assortiment bestaat uit de Ford Mustang Cabrio uit 2010, de Chevrolet Camaro Cabrio uit 2011 en de Dodge Challenger uit 2011. Al onze muscle cars zijn afgewerkt met een prachtige witte laklaag. Daarnaast zijn de auto's voorzien van de nodige pk's en maken ze een prachtig geluid! Meerijden in 1 van deze auto's is al een ervaring op zich, echter hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk, want wij verhuren deze prachtige auto's zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een rijbewijs.

Stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte. Bezichtigen is uiteraard ook mogelijk tijdens avonduren en in de weekenden. Wij staan graag voor u klaar!



"Bij JS Trouwauto’s in Papendrecht staat dé perfecte trouwauto voor jou in de verhuur. Hier vind je namelijk de mooiste modellen voor een leuke prijs. Het is bij ons mogelijk om zonder chauffeur een trouwauto te huren. Dit drukt de kosten, waardoor wij jou de allerlaagste prijs kunnen bieden. Je huurt al voor €650 per dag een wagen. Daarnaast bieden wij een breng- en haalservice. Wanneer je bij JS Trouwauto’s een trouwauto gaat huren, kun je kiezen uit verschillende topmerken/modellen, zoals: BMW, Audi, Dodge, Corvette, Maserati, Jaguar en Ford Mustang.Boek nu uw trouwauto bij JS Trouwauto's en geniet van een onvergetelijke trouwdag!"
Adres: Steilsteven 79, 3356 MC Papendrecht
Telefoonnummer: 0683175470
Stad: Papendrecht
Route: Steilsteven 79
Postcode: 3356 MC



op zoek naar gerelateerd: SUV trouwauto, Italiaanse trouwauto, SUV trouwauto huren, Mercedes trouwauto huren, Goedkope trouwauto huren, Jeep trouwauto, Trouwauto Ford Mustang Shelby huren, Trouwauto huren zelf rijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mesken Automotive Mesken Automotive 488 meter N vertrouwd adres voor uw klassieke hobby, met speciale voorliefde voor VW, Audi, Sea...
Auto Den Hollander Auto Den Hollander 1 km Een maand geleden een volkswagen golf via Auto den Hollander aangeschaft. Zowel uiter...
Recensies
Voor ons huwelijk eerst eens goed nagedacht óf, en zo ja, wat voor auto we graag zouden willen huren. Bij verschillende bedrijven navraag gedaan prijsopgave gevraagd. Uiteindelijk bij JS Trouwauto's terechtgekomen en onze blik bleef maar uitgaan naar de Jaguar F-Type V6, cabriolet. Meteen een aanvraag gedaan en de auto was nog beschikbaar. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en alle vragen werden beantwoordt. De deal was al snel gemaakt en toen was het wachten tot de grote dag. Eerst nog van tevoren een keer gaan kijken bij de auto wat geen enkel probleem is, gewoon omdat het leuk is, en om even te zien hoe de auto in het echt is. De avond voor de bruiloft konden we de auto ophalen. Samen de bekende schades langsgelopen en foto's van gemaakt. Ook een uitgebreide uitleg over alle knopjes en besturing van de auto. Vooral de afstandsbediening voor het geluid van de uitlaten was een groot succes! :D Heel netjes de auto pas de middag na de bruiloft hoeven in te leveren, zoals het hoort wel volgetankt. Eventueel meer gereden kilometers worden op de borg ingehouden en die hebben we de volgende dag meteen weer teruggestort gekregen! Echt een aanrader! Goede gasten met liefde voor hun wagenpark! Ze zijn heel redelijk en snappen ook echt wel dat je een keer gas wilt geven of wat sneller wilt rijden. Het zijn tenslotte sportwagens met een dikke motor en dik geluid. Ga er in alle redelijkheid netjes mee om, dan kan er best veel!
Afgelopen zaterdag 17 september hebben we deze dodge charger 5.7 rt mogen huren voor onze bruiloft Een geweldige auto met een supergeluid. De radio uitgezet om naar de mooie v8 te luisteren. Auto was super netjes afgeleverd. Het enige wat jammer was dat ik hem helaas moest terug brengen hahaha. Serieus een aanrader. Komen ook netjes hun afspraken na.
6 mei 2022 onze bruiloft gevierd met een dikke Ford Mustang 5.0 V8. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeer complete dienstverlening en alles netjes volgens afspraak. We zijn enorm goed geholpen door JS Trouwauto's, en wij mijn vrouw en ik kunnen hun aan iedereen aanraden. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. En we worden niet betaald voor deze review: Toppers ! Dankjulliewel JS Trouwauto's!!
Wat hebben wij een geweldige dag gehad!! En wat een mega auto heel veel complimenten gehad, super service met ophalen van ons zelf genoten op de terug reis als mannen en ophaal service van js trouwautos op onze trouwlocatie! Kort om een geweldig bedrijf om je trouwauto te huren!!
Voor onze bruiloft hadden mijn vrouw en ik de Audi R8 gehuurd. Wat een geweldige ervaring is het om met zo'n bolide rond te rijden! Alles is goed uitgelegd en we hebben echt enorm genoten van de auto. De ochtend na de bruiloft nog een paar rondjes gedaan om afscheid te nemen, met open dak naar het gebrul van de motor luisteren is onvergetelijk. Deze auto en dit bedrijf zijn van harte aan te bevelen, bedankt!
Wij hadden de camaro gehuurd. Volgens afspraak stond de auto voor ons klaar. Super mooie auto en een extra Smile op ons gezicht op onze trouwdag. Communicatie met jstrouwauto is prima. Andere tijden dan standaard afspreken was geen probleem. Wij moesten er wel een stukje voor rijden maar was voor ons geen probleem. Des te meer genieten in de auto.
De auto op wezen halen samen met mijn vader. Toen we daar aankwamen stond de camaro al klaar voor ons. Even een rondje er omheen gelopen en alles fijn uitgelegd gekregen hoe alles werkt in de auto. En we mochten de weg op! Kortom een geweldige avond/dag gehad met deze super car. De bruiloft is super geworden met deze fantastische auto
Top bedrijf om een auto te huren. Goede service en alles netjes volgens afspraak. Wij hebben een dag rond gereden in de Camaro cabrio voor onze bruiloft. Alles netjes uitgelegd gekregen bij het ophalen. Top auto en veel bekijks onderweg. Nogmaals bedankt!
Wij hadden JS trouwauto's gekozen voor onze bruiloft. De Mustang coupe die we hadden gehuurd was fantastisch! Alles was netjes geregeld en contact verliep goed. Dank voor de service!
Deze zeer dikke ford mustang gehuurd 2 jaar de bruiloft uitgesteld en elke keer goed contact gehad voor de nieuwe datum met js trouwauto's heel erg tevreden mee Een super bedrijf die de afspraken na komt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar JS Trouwauto's met het openbaar vervoer


Papendrecht, Oostpolderpark 120 meter
491
Papendrecht, Oostpolderpark 200 meter
491
Papendrecht, Kooyhaven 400 meter
388
Papendrecht, Kooyhaven 440 meter
388

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid