facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JS FLOORS

JS FLOORS

Info

JS Floors staat voor luxe, design en stijlvolle gietvloeren van hoogwaardige kwaliteit.



"LUXE DESIGN GIETVLOERENDe gietvloeren van JS FLOORS zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit. Laat je inspireren door onze brede gietvloeren collectie.Luxe en stijlvolle betonlook gietvloeren in allerlei kleuren. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos!Elk element in een woning is belangrijk voor een fijn thuis. Een JS gietvloer in uw woning zorgt er dan ook voor dat alle elementen naadloos met elkaar in verbinding worden gebracht en elke dag weer een fijne en warme sfeer in uw woning geeft.Wij geven u graag een advies op maat om dit gevoel te creëren en een mooie JS Floor te realiseren waar u al jarenlang van droomt en plezier van zult hebben.Warmte, rust, stijlvol en optimaal genieten!"
Adres: zeemanstraat 75, 2991xr Barendrecht
Telefoonnummer: 31629742659
Stad: Barendrecht
Route: zeemanstraat 75
Postcode: 2991xr


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jack Floors, Gietvloer kleur veranderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukensale.com Barendrecht Keukensale.com Barendrecht 441 meter Begin 2022 hebben wij besloten de keuken maar eens te gaan vernieuwen. Uiteraard bij ...
Bouwbedrijf Schop en Visser Bouwbedrijf Schop en Visser 2 km Voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatie werkzaamheden.
Molenaar Afbouw Molenaar Afbouw 2 km Heel netjes gewerkt. Stipt op tijd werkte heel schoon haast geen stof in huis .wij h...
B-Team B-Team 4 km Zeer betrokken aannemer. Zeer vakkundig, schoon, netjes, beleefd bouw team. Ook bij t...
Recensies
Bij onze eerste afspraak in de showroom met Angela hadden wij al gelijk een goed gevoel. Tweede afspraak is Angela op locatie geweest en heeft goed naar onze wensen geluisterd en een passend advies gegeven. Zeer goede en snelle communicatie, service gericht, kundig en duidelijke prijzen. Het eindresultaat is dat wij nu een prachtige gietvloer hebben liggen!!
Onze nieuwe gietvloer is vorige week opgeleverd. Blij dat we voor JS Floors zijn gegaan. Fijne betrokken mensen die meedenken. Met dank aan Angela die de kleur beter zag dan wij zelf. Keurig gewerkt, super blij met het eindresultaat.
JS heeft er voor gezorgd dat wij een supermooie nieuwe vloer hebben! Het hele traject van advies tot uitvoering is heel plezierig verlopen. Fijne communicatie, heldere afspraken en een fantastisch eindresultaat. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen JS van harte aanbevelen.
Topbedrijf ! Alle afspraken helder en duidelijk en worden netjes nagekomen. Keurig en uitgebreid advies van Angela in de prachtige showroom, prettige begeleiding door Robin en uitstekend uitgevoerd door Jack en zijn team. Ook de vloerverwarming keurig uitgevoerd door Kreitech via JS Floors geregeld. Al met al een uitstekende ervaring.
Prachtige vloer en heel fijn geholpen door het team. Het advies in de showroom was heel fijn en het thuisbezoek om de definitieve kleur te bepalen gaf vertrouwen, het resultaat is precies wat we gehoopt hadden!
We zijn super blij met onze strakke gietvloer! Vanaf het begin hadden wij al super fijn contact en we zijn goed geadviseerd. Fijn dat elke kleur mogelijk is bij JS Floors. Binnen een week tijd een super mooie vloer gelegd, petje af!
Zeer goede vaklui hebben onze wensen overtroffen voor traject was niks teveel ik denk dat ze wel 40 stalen gemaakt hebben ook het after sales verhaal was dik in orde ik kan JS FLOORS een ieder aanbevelen die een gietvloer wilt aanschaffen. Ron van der Wild
Wij zijn ook heel blij met onze gietvloer van JS floors! Het ligt door het hele appartement, de kleur is prachtig,door de iets flexibele toplaag is de vloer minder gevoelig voor krassen en het is een goede combi met de vloerverwarming. De samenwerking met het team van JS floors was heel fijn en helder, wij zouden direct weer voor ze kiezen! Juan&Margreet
Afgelopen maandag is onze vloer opgeleverd. Al met al kunnen wij zeggen dat we ontzettend blij zijn! De vloer ziet er prachtig uit en, gekeken naar het eindresultaat, zijn we tevreden met het kleuradvies wat wij aan huis hebben gekregen. Het was bij ons even spannend of de vloer in de afgesproken week kon doorgaan, omdat het kruipgat wat wij moesten dichtmaken op de dag zelf nog niet geheel droog bleek te zijn. Dit was voor ons even schakelen, omdat je voor een week een logeeradres moet hebben in verband het niet kunnen betreden van je huis ivm de gietvloer. We hebben ervaren dat Js Floors Angela, Jack, Ben hier fijn in meedenkt en flexibel is in het toepassen van oplossingen. Hartelijk bedankt JS Floors!
Vandaag is door JS Floors een schitterende gietvloer opgeleverd! We zijn erg tevreden met de begeleiding in het maken van een goede keuze, het stipt nakomen van de afspraken en de flexibiliteit in het oplevermoment. Echt goed gedaan en voor menig bedrijf een voorbeeld in een servicegericht klantcontact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid