facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JR Massagetherapie

JR Massagetherapie

Info

Sportmasseur, Massagetherapeut en Orthopedisch Massagetherapeut.
To the Point & no Nonsense!

Geheel of deels vergoed, afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar en uw aanvullende verzekering.



"Klachtgerichte Orthopedische Massagetherapie door een Massagetherapeute met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg.Internationaal opgeleid.Behandelingen worden deels vergoed via uw ziektekostenverzekeraar mits AV verzekerd."
Adres: Nieuwenhuijsenlaan 38, Amstelveen
Telefoonnummer: +31630111133
Stad: Amstelveen
Route: Nieuwenhuijsenlaan 38


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yin Yang Centrum Acupunctuur en Wudang Taiji Gongfu Yin Yang Centrum Acupunctuur en Wudang Taiji... 3 km 25 jr Acupunctuur, Massage, 12 jr TCM verjongen, faceliften, afvallen, 10 jr dietiek,...
Rosa's Touch Rosa's Touch 3 km Ik bied in Amstelveen en Amsterdam integrale & holistische massages aan. Deze vorm co...
KDC Nifterlake KDC Nifterlake 3 km Vertaald door Google Groot instituut dat in staat is om alle niveaus van ondersteunin...
Recensies
Jagoda is zeer bekwaam! Ze heeft veel kennis op het gebied van orthopedisch massagetherapie. Daarnaast is ze super vriendelijk, betrokken en behulpzaam en steekt ze heel veel energie en tijd in je om je van je pijnklachten af te helpen/verbeteren. Ik ben altijd heel kritisch maar had ik Jagoda maar een paar jaar eerder gevonden! Jagoda is een topper en een aanrader voor een ieder die met lichamelijke klachten rondloopt.
My Girl! Ze weet wat ze doet en is proffessioneel voel me goed en de pijn is echt minder. Op naar de volgende afspraak!
Krijg manuele lymfe massage en dit is in een woord geweldig. Professioneel en van hoge kwaliteit is deze massage. Bij vragen krijg je meteen een antwoord en je kan snel terecht! Jagoda neemt de tijd voor je en geeft goede tips en adviezen. Tijdens de massage is er een ontspannen sfeer en ik verheug me er elke week op! Zeker aan te raden voor als je hulp nodig heb!
Tijdens mijn hernia kreeg ik de beste massages. Deze hebben erg geholpen om weer beter te worden en mijn pijn te verminderen. Geeft goede tips en is zeer betrokken. Heel erg fijn!
Meerdere behandeling van Jagoda gehad, van massage tot cupping en tapen. Goede uitleg over wat ze gaat doen. Klantvriendelijk en proffesioneel! Geeft goede tips om thuis te doen! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid