facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JR Engineering

JR Engineering

Info

JR Engineering is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, camerasystemen, netwerken en elektrotechnische installaties.



"JR Engineering is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, camerasystemen, WiFi netwerken en elektrotechnische installaties. Voor zowel nieuw- en verbouw van beveiligingssystemen, als onderhoud en uitbreidingen van bestaande systemen kunt u bij mij terecht."
Adres:
Stad: Nieuw-Vennep


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MB Support MB Support 2 km MBSupport voor beveiliging op maat.
Recensies
JR Engineering heeft ons erg goed geholpen, wij zochten een betrouwbaar camera systeem die 247 blijft werken. Het is in een onbemand automatisch parkeersysteem in Parijs, het is belangrijk dat het systeem in de toekomst ook nog uitgebreid kan worden en onderdelen voorradig blijven. Joost heeft een keurige installatie samengesteld en de scherpe beelden zijn uitstekend te zien op afstand in ons kantoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid