facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jozien Photography

Jozien Photography

Info

Newborn | kids | cake-smash |foodphotography | lifestyle
Culemborg, Gelderland



"Fotograaf omgeving CulemborgBruiloftenNewbornFamilieZwangerschapFood/productPortretBrandingshoot"
Adres: 4101HD Culemborg
Stad: Culemborg
Postcode: 4101HD



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto Culemborg, Fotograaf Culemborg, Verigutte, Kirsten Fotografie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
culemborginbeeld.nl culemborginbeeld.nl 947 meter culemborginbeeld maakt foto's van Culemborg en omstreken. Vanaf de grond en vanuit de...
Jord Visser - fotograaf Jord Visser - fotograaf 1 km Meestal maak ik foto's van mensen
Suzanne Klaver Fotografie Suzanne Klaver Fotografie 2 km www.suzanneklaver.nl
PhoToos.Net - Sports Photography PhoToos.Net - Sports Photography 2 km Sport Images and Image Improvement http://www.photoos.net http://www.imavista.com
22 Eendjes Kinderfotografie 22 Eendjes Kinderfotografie 2 km Sabine is een rustige en lieve vrouw die kinderen op hun gemak stelt. Heeft leuke att...
Emptiness Gallery Emptiness Gallery 2 km Form is Emptiness, Emptiness is Form
Recensies
Jozien en haar second shooter Sietsanne hebben onze bruiloft prachtig vastgelegd en er blijvend mooie herineringen van gemaakt. Zowel de geposeerde foto's van onze bruiloft als ook de foto's die in het moment zijn genomen zien er fantastisch uit en worden altijd vanuit een goede hoek genomen. Dit is ook zeker een van de voordelen van twee fotografen. De communicatie was helder en Jozien dacht altijd goed mee. Als je van haar stijl houdt echt een aanrader om jouw dag compleet te maken!
Jozien is samen met Sietsanne de hele dag bij onze bruiloft geweest en ze hebben álles TOP vastgelegd. Zulke waardevolle herinneringen op camera! Super enthousiast, creatief en echt een oog voor detail. Én we hadden de foto's ook al super snel binnen na onze trouwdag. Als je ooit de kans hebt om een shoot bij deze lieve vrouw/vrouwen te boeken, doen!
Super leuke en vooral fijne newbornshoot gehad bij Jozien. De shoot hebben wij als erg ongedwongen ervaren en dat zagen we terug in de spontane foto’s. Jozien neemt de tijd en weet de mooie momenten vast te leggen. De foto’s bovenal waren super mooi en nog een pluspunt was dat we de foto’s erg snel, bewerkt, ontvingen.
Onze bruiloft is zo ontzettend mooi op de foto gezet! Het contact met Jozien verliep heel fijn en zowel bij de shoot voor de bruiloft, als op de bruiloft zelf verliep alles zo ontspannen. En daarnaast is het eindeloze enthousiasme van Jozien super aanstekelijk, waardoor het zelfs voor iemand die niet super graag voor de camera staat, ineens toch best heel leuk wordt ;-. Absolute aanrader!
We zijn heel blij met de newbornshoot. Jozien is niet alleen een goede fotograaf maar weet het hele gezin incl. tweejarige op hun gemak te stellen door rustig de tijd te nemen en in de flow mee te gaan. We zijn enorm blij met deze mooie tastbare herinnering. We bevelen Jozien ten zeerste aan.
We zijn ontzettend blij met de newbornshoot die we bij Jozien gedaan hebben! We voelden ons helemaal op ons gemak en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Een mooie herinnering aan deze bijzondere periode in ons leven.
Het contact met Jozien verloopt erg prettig, snelle reactie en ze denkt aan alles! Prachtige foto’s en een hele leuke shoot gehad. Jozien neemt de tijd en let op de kleinste details. Top!
Wij hebben vorig jaar met de herfst een shoot gedaan bij Jozien met mooie foto's. Toen ik zwanger was van onze 2e kindje wist ik gelijk dat we Jozien wilden vragen voor de newbornshoot. Wat fijn om samen te werken, ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt! En het eindresultaat is prachtig geworden
Ik heb een woord voor Jozien; “GEWELDIG”!!! Wat een getalenteerde fotografe! Wat een prachtige foto’s heb ik gekregen nadat mijn nichtje gefotografeerd is. Onbetaalbaar mooie herinneringen voor de rest van mijn leven! Wat ben ik Jozien dankbaar! ik raad Jozien aan, aan iedereen die prachtige foto’s wil!
Jozien is zeker een aanrader! Wij hebben een portretfoto laten maken van onze twee meiden. Jozien werkt secuur, vraagt naar je wensen en denkt mee. En ze gaat ook nog eens leuk om met de meiden! We hebben de foto's daarna erg snel ontvangen. Echt meer dan tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid