facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jozefschool Aalsmeer Katholiek Basisonderwijs

Jozefschool Aalsmeer Katholiek Basisonderwijs
Adres: Gerberastraat 2, 1431SG Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-326291
Stad: Aalsmeer
Route: Gerberastraat 2
Postcode: 1431SG



op zoek naar gerelateerd: Jozefschool Aalsmeer team, Jozefschool Volendam, Jozefschool Venhuizen, Jozefschool Aalten, Jozefschool aalsmeer vakanties, Jozefschool Amsterdam, Jozefschool Oudewater, Plattegrond Jozefschool aalsmeer
Recensies
Niet geweldige school. Ik zat erop en ik werd veel gepest. En er werd eigenlijk bijna niks aan gedaan want ' je heb de kanjertraining niet gedaan ' had ik wel gedaan maar als het dan niet lukt en dan naar de juf ging deden ze er niks aan.
Vroeger op deze basisschool gezeten. Ondanks dat natuurlijk eigenlijk geen enkele basisschool perfect is en deze ook niet, heb ik er uiteindelijk toch een goede tijd gehad. Ook de begeleiding voor kinderen die het nodig hebben is erg goed hier, en de lessen zijn goed verzorgd in combinatie met zeer up-to-date technologie. Ik kijk dan ook zeker positief terug op mijn tijd op de Jozefschool.
Slecht voor kinderen die niet fantastisch zijn in cito. Weinig aandacht voor kinderen die niet het beste zijn in de cito. Praten slecht met de ouders, onprofessioneel. Toetsen heel erg veel. Huiswerk in groep 3.
ik zat hier op de basisschool. Ik kreeg gewoon trauma's. Kinderen , leraren , adviezen waren niet eerlijk en vol racistische mensen daar. Als buitenlander niet hier komen.
Basisschool met een "dorps" karakter. Minpunten: onprofessioneel gedrag door secretaresse, directie bijna altijd afwezig.
Omdat het de beste school ter weerold is. de kinderen hebben veel te doen. Ze gaan ook vaak ergens heen op schoolreisje.
niet goed school vol met raciste als buitenlander zou ik niet daar heen heel slecht fake advies
Heel slecht school
Vertaald door Google Topschool Origineel Top school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid