facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joyce de Wit

Joyce de Wit

Info

Wil jij net als ik ook jaren lang genieten van jouw ideale gewicht in goede gezondheid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Geschiedenis

Ik ben Joyce de Wit, 38 jaar en ben sinds 2 jaar op mijn ideale gewicht. Daarvoor het ik allerlei afval programma's geprobeerd. Zonder langdurig resultaat. Gelukkig heb ik nu het programma gevonden wat bij mij past en waardoor ik al jaren op hetzelfde gewicht zit.
Wil jij ook jouw ideale gewicht behalen? Ben je het zat om het zoveelste dieet te volgen zonder het gewenste resultaat te behalen?
Wil je meer energie zodat je de hele dag actief kunt zijn?
Ik begeleid jou, zodat jij jouw doel zult behalen!



"Joyce de Wit is dé coach voor pedicures, schoonheidsspecialistes, alle ondernemende vrouwen in de beautybranche.Ik help jou hoe jij jouw salon of praktijk kan runnen op de manier die bij jou past, waar jij écht gelukkig van wordt.Interesse? Mail dan naar [email protected] ook eens naar mijn wekelijkse podcast op Spotify; Pedicure & Beauty Coaching Nederland, de Podcast. Waarin ik kennis, tips en inzichten met je deel.Of word lid van mijn gratis Facebookgroep Pedicure & Beauty Coaching Nederland waar ik elke dag jou help op weg naar een succesvolle, gezonde, winstgevende praktijk of salon!"
Adres: Nuboxstraat 17, 1688WJ Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0657321919
Stad: Nibbixwoud
Route: Nuboxstraat 17
Postcode: 1688WJ


Recensies
In November kreeg ik te horen dat ik in januari een grote schouderoperatie moest ondergaan . Help wat nu !! Dikke paniek 6 tot 8 maanden uit mijn praktijk hoe dan??. De eerlijkheid gebiedt dat ik al jaren zwaar over mijn grenzen ging en alleen maar aan het werk was. Oververmoeid en in december barstte de bom. Ik wist het niet meer. Had Joyce al een aantal keren voorbij zien komen maar ja hulp vragen was een ding kon het toch zelf . Nou eerlijk is eerlijk kon het helemaal niet zelf. De stoute schoenen aangetrokken en het traject met Joyce ingegaan . En dat heeft mij heel veel gebracht . Eindelijk iemand die het snapte. Ook dat ik niet de enige bleek te zijn die geen grenzen kende en alleen in het belang van de klant handelde. Nu 5 maanden verder heb ik mijzelf aardig terug gevonden en ga eind juni voorzichtig op starten . Een nieuwe start met nieuwe kansen. Waarom Een traject bij Joyce omdat het zo fijn was en is om met iemand te sparren die Het snapt maar ook een heerlijk mens is die ook je kan confronteren wat binnenkomt maar toch zoveel empathie dat je er echt iets mee kan. En niet te vergeten haar humor zalig geeft de burger moed . Uiteindelijk moet je het zelf doen maar het was heel fijn om In dit traject deze ondersteuning van Joyce te hebben . Ik kan dit iedereen aanraden die tegen moeilijkheden aanloopt . En een les die ik geleerd heb laat het niet zover komen zoals mij is overkomen . Neem de regie over jouw eigen leven . Dank je wel lieve Joyce
Wat een mooi traject om samen met Joyce de Wit te werken aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Praktische tips, het voorhouden van een spiegel en je aan het werk zetten om zelf tot inzicht te komen waar je blij van wordt in je pedicure-praktijk. Mijn grootste overwinning is het loslaten van beklemmende strukturen in mijn pedicure-praktijk. Mijn leerdoelen: Focus, Lef en Plezier in mijn pedicure-praktijk heb ik dankzij het coachings-traject: " Slim en snel structuur", bereikt.
Ik heb het traject Slim & snel structuur gevolgd bij Joyce. Ik ging het traject in om meer balans te krijgen tussen werk en privé. Van het traject heb ik zoveel geleerd dat ik nu geen ambulant werk meer doe, alleen nog in de salon. Niet meer zo vaak de avonden werk. Meer producten verkoop. Anders inplan, zodat ik geen gaten in de agenda heb. Hierdoor nu meer me-time. Ik ben dan ook super enthousiast over het traject. Joyce is een lieve, enthousiaste, inspirerende coach. Wil je het niet in je eend-je doen, dan is Joyce de perfecte coach. Dankjewel Joyce voor je hulp! Lieve groet, Kirsten
Mijn grootste probleem voordat ik bij Joyce terecht kwam was dat ik meer rust wilde in mijn hoofd en in mijn agenda. Het meest waardevolle resultaat van ons traject vond ik vooral de hulp hoe ik om moest gaan met lastige conflicten met klanten. Ik zou Joyce de Wit coaching aanraden omdat ze op een hele heldere manier met je meedenkt en vaak een goede of leuke oplossing heeft. Bedankt lieve Joyce!
Mijn agenda was overvol en ik was al het overzicht en plezier in mijn werk verloren! Tijd om het roer om te gooien maar hoe doe je dat? Na vele podcast te luisteren van Joyce heb ik de knoop doorgehakt, het moest anders. Hierbij heeft Joyce mij super geholpen. Welke stappen ik in welke volgorde moest nemen. Dit had ik niet zonder haar gered. Het meeste waardevol was toch wel haar hulp om weer rust en ruimte in mijn agenda te krijgen en weer voor mijzelf te kiezen! Er viel een last van mijn schouders! Ik was gelijk kilo's lichter. Vanuit hier kon ik weer gaan opbouwen en gaan doen wat ik het leukste vind. Een eigen schoonheidssalon. Ik zou het iedereen aanraden om met Joyce aan de slag te gaan om weer overzicht en rust te krijgen in je agenda en te kiezen voor jezelf. Het is de uitgave meer dan waard een investering in jezelf en je bedrijf!
Ik had moeite om een goede bedrijfsstructuur te volgen voor mezelf. Ik "deed eigenlijk maar wat". Ik vond ook dat ik het allemaal alleen moest kunnen doen. Na het volgen van het traject "van bedrijfje naar bedrijf" is me duidelijk geworden dat dat niet hoeft. Hele goede handvatten gekregen. Ook om eens goed naar mezelf te kijken. Joyce denkt mee, maar geeft je ook die spiegel. Dikke aanrader!
Ben haar via Facebook tegen gekomen, daarna bijna alle podcasts geluisterd, ja ik heb gelurkt zoals zij dat altijd zegt. Totdat ik voelde en nu is het tijd voor mij. Ze heeft me inzichten gegeven en ondersteund toen ik het zwaar had. Ze weet waar ik het over heb, oordeelt niet. Nu voel ik meer wat ik wil en handel daar naar wat me sterker heeft gemaakt om de volgende stappen te gaan zetten in mijn bedrijf. Wat ik heel bijzonder aan haar vind, is dat ze andere vrouwen inspireert en motiveert om te gaan “vliegen”. Ze zorgt ook voor verbinding tussen vrouwen die er mogen zijn maar dat zelf nog niet zien. Kortom blijf niet te lang lurken en ga ervoor
In november heb ik mee gedaan aan een 5 weekse online traject van Joyce pedicure coaching. Wat een eye opener was dit. Het werdt mij allemaal duidelijker. Ik begin mijn werk nog veel leuker te vinden dan dat ik al vond. Mijn naaste baan heb ik opgezegd. En ben nu volledig gaan pedicuren. Wat een rust geeft mij dit. Lieve Joyce, heel erg bedankt voor alles!
Deels liep ik vast in mijn hoofd, mijn agenda, behandeltarieven, "conflicten, vooral met mezelf. En toen was daar Joyce. "Kan ik dat nou niet zelf?" Wat ben ik blij en dankbaar dat ik de aangereikte hulp heb genomen. Alles weer helder. Twijfel je, je hoeft het niet in je "eendje" te doen. Dank je wel Joyce, voor alles.
Joyce is een kundige pedicure coach. Ze heeft als pedicure collega tonnen ervaring opgedaan in ons vak. Weet van de hoed en de rand. Weet dus de valkuilen in ons vak. Ze motiveert en inspireert. Haar enthousiasme en grote dosis humor werkt relativerend en is enorm aanstekelijk. Aanrader om eens met haar in gesprek te gaan als je vast loopt in je werk als pedicure.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid