facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joy Leek

Joy Leek

Info

De leukste kledingwinkel van Noord Nederland, met filialen in Roden, Leek, Haren, Zuidhorn en Zuidlaren.

Geschiedenis

Joy, in het Engels een term die duidt op plezier, positiviteit en gevoelens van geluk. Precies dit, is wat wij belangrijk vinden; wij willen dat iedereen die bij Joy binnenkomt, zowel collega als klant, zich fijn voelt en plezier heeft. Onze werknemers, klantvriendelijkheid, service en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste peilers.

Met een groot merkenpakket en een ruime variatie in maten en prijzen proberen we zoveel mogelijk mensen te bedienen. We zijn een blauwe winkel, gespecialiseerd in spijkerbroeken. Denim zit in ons DNA en we zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een goed zittende, lekker dragende spijkerbroek bestaat. Zo hebben we voor dames jeans in de inch maten 24 t/m 42 (confectiematen 32 t/m 50) en voor heren jeans in de maten 27 t/m 46. Onze lengtematen lopen van lengte 30 tot 38.



"Joy, in het Engels een term die duidt op plezier, positiviteit en gevoelens van geluk. Precies dit, is wat wij belangrijk vinden; wij willen dat iedereen die bij Joy binnenkomt, zowel collega als klant, zich fijn voelt en plezier heeft. Onze werknemers, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste peilers.We zijn een familiebedrijf, opgericht in 1979. Vanaf die tijd is het streven altijd geweest om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen. Dit doen wij door een groot merkenpakket aan te bieden met een ruime variatie in maten en prijzen. Het is onze passie om onze klanten te kunnen kleden in compleet nieuwe outfits. Hiernaast, zijn wij gespecialiseerd in jeans."
Adres: De Dam 17, 9351 AL Leek
Telefoonnummer: +31594514142
Stad: Leek
Route: De Dam 17
Postcode: 9351 AL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Joy kleding, Joy herenkleding, JOY RODEN, Joy Zuidlaren, Capisce Leek, Joy webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alles Kids verkoop Alles Kids verkoop 77 meter een leuke pagina waar we kinderkleding op zetten waar we bv een actie meehouden
Duimelot Duimelot 104 meter Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de babykleding en leuke kraam cadeau`s zoekt u iet...
Recensies
Slechte service, wouden iets terug brengen wat te snel was versleten maar ze wou helemaal geen moeite doen om in het systeem er naar te kijken en ze vond het raar dat we de bon niet meer hadden na 4 maand.
Vanmorgen naar Joy geweest. Afspraak om 9 uur. De deur open en een warm hartelijk ontvangst door de buitengewoon vriendelijke medewerkster. De geweldige medewerkster weet je goed uit te vragen wat je wil en niet wil. Pro actief de maat bij je zoeken, en passen. Direct bingo, perfecte pasvorm. Klaar! Maar de hulpvaardigheid, de kennis en de empathie zorgen voor een zeer goede review. Natuurlijk is het assortiment van Joy uitgebreid, en natuurlijk is de winkel gezellig en sfeervol ingericht, maar de echte pluspunten zijn voor de medewerkster in Leek.
Lekker rustig shoppen. Ze hebben hier leuke kleding. Cars, superdry, PME. Voor Leek echt een leuke winkel. Vriendelijk personeel
Goed assortiment merkkleding voor dames en heren. Vriendelijk en deskundig personeel.
Goede en vriendelijke service. Wij komen zeker weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid