facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joy for Children

Joy for Children

Info

Joy for Children helpt 500 kansarme kinderen in India. Deze kinderen worden voorzien van voeding, kleding, onderwijs en med. zorg.
www.joyforchildren.com

Geschiedenis

Joy for Children helpt kansarme kinderen in De Derde Wereld.
Joy for Children is januari 2008 gestart in India.
Inmiddels zijn een zestal zorg- en onderwijscentra operationeel.
In deze centra voorziet Joy for Children de kinderen van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg.
Tevens zorgt de stichting voor goede sanitair- en watervoorzieningen.



"Joy for Children helpt kansarme kinderen in De Derde Wereld. Joy for Children is per 1 januari 2008 in India gestart met het geven van zorg aan 100 kinderen, verdeeld over vier centra. Inmiddels zijn een zevental zorg- en onderwijscentra operationeel. In deze centra voorziet Joy for Children de kinderen van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg. Tevens zorgt de stichting voor goede sanitaire- en watervoorzieningen. Het aantal kinderen waar Joy For Children hulp aan biedt is in de jaren uitgegroeid naar 502. Naast de eigen 7 zorg- en onderwijscentra, zijn we In 2020 gestart met de ondersteuning van een meisjes Hostel welk wordt geleid door de Salvation Army. In dit Hostel verblijven 35 meisjes. Joy for Chidlren ondersteunt dit Hostel"
Adres: Dorpsstraat 38, 4124 AM Hagestein
Telefoonnummer: 31347352041
Stad: Hagestein
Route: Dorpsstraat 38
Postcode: 4124 AM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid