facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joy Food Store

Info

Joy Food Store is about Food & recipies.

Adres: 3e Oosterparkstraat 142, 1092 EC Amsterdam
Telefoonnummer: +63 932 688 5877
Stad: Amsterdam
Route: 3e Oosterparkstraat 142
Postcode: 1092 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grani Teco Grani Teco 0 meter Get latest Business and finance headlines, financial news, money market News with lat...
Yam Bard Yam Bard 0 meter Source for news, information and resources for the connected generation.
Bender Plus Bender Plus 0 meter We are a network of leading companies in the worlds of diversified media, news, educa...
Tik Vots Tik Vots 0 meter Get access to all the latest buzz and trends from all over the world! Celeb gossips, ...
Bio Beet Bio Beet 0 meter We bring you news in the most unbiased, consumable manner. We cover human interest st...
Auxral Live Auxral Live 0 meter One stop for all the latest news from Netherlands across publications
Iconicle Report Iconicle Report 0 meter Watch all the latest news and daily updates on the trending love story.
Wap Born Wap Born 0 meter Latest breaking news from the world of animal rights, conservation, environmental iss...
Arc Omx Live Arc Omx Live 0 meter Arc Omx Live is about Photography & Technology.
Ratio Seven Media Ratio Seven Media 0 meter Stay Up To Date With The Latest Sports News & Updates From The World.
Pro Gnito Pro Gnito 5 meter We bring you news in the most unbiased, consumable manner. We cover human interest st...
Otecto Tech Otecto Tech 5 meter We take pride in technology news and good source for Technology news.
Xri Spy Xri Spy 5 meter Find out all the viral news and happenings across the Internet.
Writit Media Writit Media 5 meter Read Press latest company press releases, news, events and updates.
Stone Plow Stone Plow 5 meter One stop for all the latest news from Netherlands across publications
Sketch Book Hub Sketch Book Hub 130 meter Sketch Book Hub is a media page to spread the latest Art and craft news.
Fal Consol Live Fal Consol Live 222 meter We are providing the latest daily news from around the world.
Z De Amsterdamse straatkrant Z De Amsterdamse straatkrant 403 meter Hallo redactie Z-krant, met veel plezier Z-krant nr.6 /2022gelezen, interviews Z-...
Recensies
Zullen we vandaag weer een shake doen? Dit is een zin die bij ons regelmatig gebruikt wordt. Niet alle smaken maar de meeste vinden we erg lekker, soms met water, soms met melk of zelfs met chocolade melk. We kennen het via onze zoon en toen mijn man in het ziekenhuis lag heeft hij er praktisch op geleefd nadat hij van de sondevoeding af was. De diëtiste had het goedgekeurd met de woorden : dit lijkt me veel gezonder dan die zoete bagger die we nu aan de patiënten geven. Als dat geen aanbeveling is!!
Ik vind de chocolade & vanille shakes bijzonder genoeg best redelijk/lekker. Haver proef je goed maar dat vind ik ook erg lekker. Chocolade mocht van mij wat sterker en bij een abbonement makkelijker te vinden of überhaupt mogelijk maken dingen naar eigen keuze mee te bestellen. Dat er niet een hele losse bestelling weer moet. Wel ben ik niet persé gevuld van een shake. Ik miste bij het begin ook de hoeveelheid van de shake die je neemt waardoor ik met de gratis fles een kleine had genomen. Want ergens op googlen stond dat je 300 neemt. Maar dat is een kleine portie. Maar een grote portie kan ik sowieso niet nemen want dat past niet in de fles.
Ik vind de shakes van Jimmy Joy echt fantastisch! Elke ochtend neem ik een makkelijke shake vol goeie voedingswaarden. Ook heel belangrijk; geen tot weinig suikers. Ik denk dat als je die zogenaamde 'gezonde eiwitshakes' van andere merken gewend bent dat de smaak van Jimmy Joy dan wel even wennen is misschien, het is veel subtieler, niet mierzoet en niet chemisch. Ook leuk: je krijgt altijd leuke stickers bij je bestelling en de klantenservice is ook snel en vriendelijk.
Ik had al sommige v/d potjes geproefd..en bestelde 'Creamy cajun noodles' weer. Het smaakt en vult goed. Ook een 'mix' doos v/d repen..waarvan 'Karamel zee zout" en 'Vanille' voor mij bijna onweerstaanbaar zijn ! De andere smaken vond ik niet zo sterk overkomen maar waren prima te eten. De repen vullen heel goed - dus handig voor een reisje of gewoon om bij je te hebben voor als je geen tijd 'maakt' voor een gewone maaltijd. Betreft de inhoud..iemand die daarover nieuwsgierig was zocht het op en constateerd dat er wel "E-nummer' ingrediënten erbij zijn in de producten - die vervolgens met hun volle naam worden vermeld..dus dan niet als E-nummers waarvan sowieso haast niet allemaal 'schadelijk ' kan zijn opvallen. Maar ze vonden dat er niet 'overmatig' veel van zulke ingrediënten aanwezig waren! Al met al lekker, goeie producten wat kan zorgen dat je je 'nutrients' binnen krijgen on een handige vorm en voor een schappelijke prijs.
De bestelling was snel binnen, leuk verpakt in een doos, met een starter guide, de shakes, fles en een schep etc. De Vanilleshake vind ik lekker voor mij was het eerst poederig, maar ik had de beschrijving niet zo goed gelezen. Dus nu vind ik die helemaal prima, helaas had ik oog Grapefruit en die vond ik zelf echt niet lekker. Maar tot nu gaat het goed. Bedankt voor de goede service!
De shakes zijn compleet als maaltijd en ook natuurlijk. Dit merk je doordat de smaken niet overheersend zijn , zoals bij de kunstmatige smaakstoffen. Ik proef vaker een beetje haver in de shakes alsof ik brinta met een lekker subtiel smaakje drink. Vies zijn ze absoluut niet.
Ik geniet elke dag van mijn reep. En de shakes zijn ook heerlijk. Ik voeg er meestal nog een banaan en wat blauwe bessen toe en zet ze nog even in de koelkast na bereiding. Ze vullen goed en kan prima als volledige maaltijd.
Producten werken uitstekend. Tuurlijk het blijven shakes maar ik heb geen last meer van after lunch dips of telkens maar honger. Laatst bij een preventief medisch onderzoek nog complimenten gekregen over het cholesterolgehalte en suikerspiegel. En nooit meer vroeg in de ochtend boterhammen smeren!
Smaken verschillen. Wat de een lekker vindt vindt een ander niet te pruimen pun intended de Shake met bessen is een topper, maar de reep met kersen smaak? Ik proef geen kersen. Maar nogmaals smaken verschillen.
Qua gezondheid, vormgeving en marketing zit dit merk heel goed, maar de smaak van de producten.... Ik kocht het testpakket, en heb alles verschillende keren geprobeerd, maar ik ben niet te overtuigen. Alles heeft een soort vieze bijsmaak/nasmaak. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid