facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JouwWeb

JouwWeb

Info

JouwWeb is dé online websitebuilder voor het maken van een gratis eigen website! Meer dan 750.000 websites gemaakt. Gericht op privé én MKB!

Geschiedenis

JouwWeb is dé online websitebuilder voor het maken van een gratis eigen website! Meer dan 750.000 websites gemaakt. Gericht op privé én MKB!



"Bij JouwWeb geloven we dat iedereen een eigen website kan maken waar hij trots op mag zijn. JouwWeb is startende ondernemers van dienst door alles, met betrekking tot het starten van een website of webshop, zo eenvoudig mogelijk te maken. Het hoeft dus zeker niet moeilijk en duur te zijn om een professionele website te maken.Wij proberen elke mogelijke drempel weg te halen, zodat je zonder enige technische kennis toch een professionele website op kan bouwen. Werken aan je website moet namelijk gewoon leuk zijn!"
Adres:
Stad: Eindhoven



op zoek naar gerelateerd: JouwWeb contact, JouwWeb kosten, Storing JouwWeb, JouwWeb app, JouwWeb CMS, Jouwweb twitter, Sparkle pirates JouwWeb nl, Gratis website maken Google
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoinCompare CoinCompare 4 km Info
CoinCompare is de enige echte cryptoprijzen website die alle te vergelijk...
Recensies
Eigenlijk is één ster nog te veel voor deze amateurs! Op 29-10-22 gebeld met de 24/7 storingsdienst van JouwWeb omdat de e-mail van mijn website niet meer werkte en omdat mijn JouwWeb account gehackt leek te zijn er stond een extra website op die ik niet heb aangemaakt, blijkbaar vind JouwWeb 2FA niet nodig. Dit zou doorgezet worden naar de storingsdienst huh… daar bel ik toch mee??, vervolgens complete radio stilte dus ben ik op 31-10-22 maar weer gaan bellen naar de storingsdienst omdat ik nog steeds niet bij mijn zakelijke e-mail kan, weer wordt het doorgeven. Rond de middag nog steeds niets gehoord, en ook nog geen zakelijke e-mail. Dus heb ik de verhuiscode van mijn domeinnaam opgevraagd en ben vertrokken. Voor mij nooit meer de amateurs van JouwWeb, het enige waar zij goed in zijn is ondernemers dwarszitten bij het ondernemen.
Ik heb een webshop bij jouwweb afgesloten, maar de betalingen krijg ik niet voor elkaar. Al weken met Webador en Stripe in contact maar geen stap verder. Jouwweb doet hier verder niks mee, want het gaat om een derde partij. Ik sluit naar mijn idee alleen een abbonement af bij Jouwweb, dan verwacht ik wel dat de betalingen moeten lukken. Heb nu een webshop waar ik niks mee kan, gewoon geldverspilling en promoten heeft nu ook geen nut. Service van Jouwweb is er gewoon totaal niet! Mocht je een webshop willen, zou ik echt adviseren een andere te zoeken!
Heel makkelijk om een site op te bouwen. Veel keuze uit templates die je zonder problemen zeer ver kan personaliseren. Belangrijk en zeer geapprecieerd is evenwel dat er geen verborgen kosten zijn, zoals bij vele andere hosters. Mijn absolute favoriet!
Super snelle verwerking van al je gegevens , via de editor ongekend veel mogelijkheden ook zeker als je echt geen ervaring hebt met website bouw .De aanvulling als je een webshop hebt zijn uitstekend ! Je betalingen bv via IDeal zijn ook perfect geregeld ! Wel een advies : schrijf je SEO goed omdat anders je site niet via Google vindbaar is
Vreselijke klantendienst! Er wordt niet geluisterd naar je vraag of probleem. Ze verwijzen je steeds naar hun handleiding of algemene voorwaarden. Het is precies of je tegen een robot praat. Je krijgt nooit een antwoord op je vraag. Ik besloot daarom om direct mijn abonnement stop te zetten, maar ondervond daarna nog heel veel moeite met het linken en verhuizen van mijn domein..
Fijne website bouw omgeving. Wel toe aan extra's zoals donatie knop en nieuwsbrieven, ook zou ik graag meer willen kunnen spelen met teksten die invliegen etc. Verder goed en snel reagerend serviceteam, statistiek inzichten over pagina gebruik en meer. Aanrader. Zeer veel lovende reacties over mijn sites gehad
Ik ben zeer tevreden met JouwWeb. Makkelijk om een eigen website te bouwen en betaalbaar. Niet afhankelijk van webdesigners.veel positieve reacties van mensen. Wordt in de statistieken goed bekeken. Echt een aanrader!!! Ik zou zeggen go for it!
Website bouwen ging vrij handig. Maar de support, wat verschrikkelijk slecht, een mail per dag en een halve week later nog niks opgelost. Uiteindelijk extern hulp gevraagd... Binnen 2min was mijn probleem opgelost. En dan nog verklaren dat email support volgens henzelf, toch echt de allerbeste support is.. Not!!
Trap niet in de eerste 3 maanden gratis, je moet gelijk betalen en zit er een jaar aan vast! Gelijk een mailtje gestuurd maar mij hierin tegemoet komen, ho maar. Als het dan nog een fijne werking had, maar ik kan bij deze partij geen website creëren die ik voor ogen heb.
Als je het door hebt is het een hele snelle weg om je eigen website te bouwen. Een fijn programma ik ben er weg van. Ook de service via de mail was vlot en bruikbaar. Als de prijs hetzelfde blijft hebben ze aan mij een trouwe klant.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar JouwWeb met het openbaar vervoer


Eindhoven, Glaspoort 140 meter
401
402
403
Eindhoven, Glaspoort 240 meter
401
402
403
Eindhoven, Strijp S 250 meter
401
402
403
Eindhoven, Strijp S 250 meter
401
402
403

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid