facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw Snuffelkast

Info

Huur een plank, halve kast of hele kraam om uw artikelen te verkopen.

Geschiedenis

Een kast vol ongedragen kleding? Een stampvolle garage met gereedschap dat je nooit meer gebruikt? Of heb je een webwinkel en wil je graag een showroom? Voor slechts €25.- per week huur je een kast bij Jouw Snuffelkast. Op deze sfeervolle overdekte vrijmarkt kan je vijf dagen per week jouw spullen verkopen; of het nou om huisgemaakte biologische jammetjes, games of vintage serviessets gaat.

Huurders kunnen elke dag bij Jouw Snuffelkast langskomen om een kast vol te zetten. Je kunt van tevoren je stickers ophalen om je spullen thuis de juiste prijs te geven. Eigenaresse Anneke Cazemier zorgt voor een gevarieerd aanbod in de winkel en houdt jouw spullen in de gaten. Na het uitstallen van je verkoopwaar hoef je helemaal niets meer te doen. Slechts een beetje aanvullen als jij dat wil. Anneke regelt alles rondom de verkoop en zorgt dat jij aan het eind van de rit de opbrengst overhandigd krijgt.



"Leuke kramen winkel, waar je nog echt kunt snuffelen.Huur een plank, halve kast of kraam om jouw eigen spullen te verkopen."
Adres: Tolberterstraat 9, 9351 BA Leek
Telefoonnummer: 0618588953
Stad: Leek
Route: Tolberterstraat 9
Postcode: 9351 BA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jouw Winkelkraam, Jouw Marktkraam Leeuwarden, Jouw Kringloopkast, Jouw Marktkraam ter overname, Jouw Marktkraam Nunspeet, Zelfgemaakte spullen verkopen markt, Je Eigen Kraam, Mijn Marktkraam Rotterdam
Recensies
Deze winkel verkoopt veelal tweedehands artikelen volgens het tafelverkoop-principe. Verkopers kunnen een deel van een kast of plank huren om artikelen aan de man te brengen. Daarnaast verkoopt de winkel ook nieuwe producten zoals wenskaarten. Het volledige aanbod is dus sterk wisselend wat een regelmatig bezoekje brengen, waard is. De winkel oogt erg vol, behalve gangpaden is elke vierkante meter benut. Dat maakt het snuisteren leuk maar niet iedereen zal dit kunnen waarderen.
Leuke winkel om te struinen. Heb hier vorige maand platen gekocht nieuw en 2ehands. Kocht een plaat uit de LP's achter in de winkel echter kon deze helaas direct al de kliko in want deze bleef op verschillende nummers hangen. Ws was deze daarom met 50% korting? al is het vreemd om dit nog aan de man te brengen. Halverwege in de winkel staat een kast waar veel nieuwe platen in worden verkocht, mooie titels, en ook import tussen wat hier in NL niet te koop is. Die PUNK plaat was zijn geld meer dan waard. Verder is het minpuntje dat er voor sommige kasten op de grond zoveel spullen voor staan. Het aanbod in wenskaarten is ook verrassend en niet al te duur. Al met al had ik eigenlijk 4 sterren willen geven, maar door de kapotte LP zijn het er 3 geworden.
Leuke plek om rond te snuffelen..
Ik kom hier altijd graag voor kleine kadootjes en boeken. Handig dat je dat kan combineren met het versturen of ophalen van een pakketje. Aardige mensen!
Er moet net iets zijn wat je aan spreekt voor de verkoop. Veel dingen zijn te duur. Komt waarschijnlijk door de huur die ze betalen voor een plank of kast
leuke winkel om even te kijken of er wat ligt wat ik wil kopen. Winkel ziet er netjes uit, dus allemaal een keer heen gaan.
Leuke winkeltje met allerlei dingen te koop, waar mensen een kast of een plank kunnen huren om zelf gemaakte dingen of spulletjes kunnen verkopen. jouwsnuffelkast.nl
Fijn assortiment tweedehands lp's van behoorlijke kwaliteit. Parkeren kan vlakbij. Aanrader
Goed en netjes en overzichtelijk opgeruimd
Altijd leuk om even doorheen te lopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid