facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw Rijschool

Jouw Rijschool

Info

Jouw Rijschool



"Jouw Rijschool in Monnickendam/Amsterdam en regio is een degelijke rijschool met jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en een duidelijke lesmethode volgens de nieuwste technieken.De autorijlessen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en situatie. Samen zorgen wij er voor dat je op een vlotte en prettige wijze jouw rijbewijs haalt! jouw Rijschool heeft jaren in Amsterdam gezeten tegenwoordig zijn wij in Monnickendam gevestigd en geven we ook les innabijgelegen steden.Afrijden kan ook in een andere stad dan Amsterdam alleen in bijzondere gevallen . Van ons kun je altijd verwachten dat de auto waarin rijles gegeven wordt schoon is omdat er niet gerookt wordt. Het halen van je rijbewijs kan in 10,15 of 20 dagen."
Adres: drevel 20, 1141 jx Monnickendam
Telefoonnummer: 0614112118
Stad: Monnickendam
Route: drevel 20
Postcode: 1141 jx


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Gouwzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Gerritsen Rijschool Gerritsen 637 meter Al sinds 1962 heeft Rijschool Gerritsen duizenden leerlingen opgeleid voor het cbr ex...
Rijschool Gouwzee Rijschool Gouwzee 964 meter Rustig geduldige instructeur. Heeft mij enorm geholpen met angst voor autorijden. Leg...
Recensies
Erg fijne rijschool! Door geduldige en duidelijke instructeur, goede en ontspannen rijlessen gehad. Zeker aan te raden
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met mijn rijlessen bij deze rij-school. Door de goede begeleiding en instructeur die erg geduldig is, heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen behalen. Niet alleen ik heb rijlessen bij jouw-Rijschool gehad, maar mijn broer en zussen ook. Een echte aanrader!!
Fijne school, heel flexibel en ik heb leren rijden!
Na meerdere negatieve ervaringen bij een rijschool waar mijn zelfvertrouwen met de grond gelijk werd gemaakt raadde iemand mij deze rijschool aan.... Iwan, instructeur van Jouw Rijschool heeft in 3 maanden tijd mijn zelfvertrouwen én wil om door te zetten hersteld.... Iwan is een zeer respectvolle, geduldige, vakbekwame, transparante en gezellige instructeur met uitstekende communicatieve vaardigheden!!! Mede dankzij Iwan ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen waarvoor ik hem zeer dankbaar ben!!
Geweldige rijschool, goede rij instructeur. Ben heel blij dat ik hier mocht rijden. En ook nog in 1x geslaagd!
Super chill, echt een aanrader! In 1 keer geslaagd door de goede lessen.
Goede rijschool. Dennis was een fijne rij instructeur, en heeft mij goed begeleid bij het halen van mijn rijbewijs.
Super rijschool Ook al heb ik mijn rijbewijs in meerdere pogingen moeten halen heb ik een goede tijd gehad net rijlessen. Gezellig gesprekken waar het kan en waar nodig goede aanwijzingen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden. Houd alleen wel rekening met lange wachttijden tussen het aanvragen van het examen en het daadwerkelijk doen van het examen.
Leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen totdat ik er echt klaar voor was en zodoende ook in 1 keer ben geslaagd voor het praktijkexamen!
Zeer veel geleerd in een korte tijd. Iwan is een zeer geduldige en bekwame instructeur en de lessen waar ook nog eens zeer gezellig. Dankzij Iwan ging ik met vertrouwen mijn examen tegemoet en ben ik geslaagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid