facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw Multimate

Jouw Multimate
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: L.J. Costerstraat 49, 8141 GN Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-393444
Stad: Heino
Route: L.J. Costerstraat 49
Postcode: 8141 GN



op zoek naar gerelateerd: Multimate Woudenberg, Multimate assortiment, Multimate Vollenhove, Multimate Leveroy, Hubo Heel, Hubo Kruiningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multimate Heino Multimate Heino 9 meter Hopelijk wordt het assortiment nog wat uitgebreid. Stevig aan de prijs.
Recensies
Ging er eerst redelijk vaak maar toe. Verandert erg vaak van naam en in vergelijking met de Hornbach zijn ze erg duur. Prijsverschil in combinatie met assortiment maakt het waard om naar Zwolle te gaan. Personeel is zeer behulpzaam en aardig.
Goede service en prima adres voor advies.
Mooie zaak vriendelijk personeel
Servicegerichte, plezierige ervaring!
Niet zo uitgebreid assortiment. iets duurder dan andere bouwmarkten. vriendelijke personeel. dichtbij dus gemakkelijk.
Vriendelijke medewerkers, goeie service !
Heb langs bol com een plafondlamp dat je met iPhone kunt bedienen.hangt aan plafond en met schakelaar werkt maar niet voor iPhone. uren verspilt om het te laten werken spijt van mijn geld.
Ruim assortiment, overzichtelijke winkel, personeel is okay. Mag wel wat scherper in prijs zijn. Maar zit om de hoek dus ik kom er regelmatig.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed gesorteerde winkel. Ruim opgezet. En goede prijs, kwaliteit verhouding. Groot pand.
Prima winkel en je wordt zeer klantvriendelik en deskundig geholpen. Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid