facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw Multimate

Jouw Multimate
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Molenstraat 1, 7391 AA Twello
Telefoonnummer: 0571-271266
Stad: Twello
Route: Molenstraat 1
Postcode: 7391 AA



op zoek naar gerelateerd: Multimate folder, Hubo NL, Multimate Eindhoven, Hubo Middelharnis, Hubo Logo, Multimate Vollenhove, Hubo Roosendaal, Hubo Duiven
Recensies
Vriendelijk personeel van Hubo we gaan verhuizen werden keurig geholpen
Twee en half jaar geleden is onze laminaatvloer prima gelegd. Daarna probeerden de winkel te vermijden omdat veel personeel onvriendelijk is en de wachttijd om überhaupt geholpen te worden lang. Gisteren werd ik wel vriendelijk geholpen voor schroeven. Echter bij de timmerman had ik een plaat laten zagen met een prijsopgave van 27 euro wat ik al best duur vond voor hetgeen waar ik de plaat voor nodig heb. Bij de kassa moest ik voor de plaat 35 euro betalen. De timmerman had een rekenfoutje gemaakt.Een timmerman die niet kan rekenen blijkbaar.Afijn het rekenfoutje kon niet gedeeld worden. Dan moest ik de plaat maar laten liggen. Toppunt van klant onvriendelijkheid.
Botte bijna vijandige man aan de balie
Een mooi overzichtelijke winkel met echt alles in huis om thuis mee te klussen, gereedschap en materiaal. Grote platen of een kub zand kunnen ze ook bezorgen.
Nette bouwmarkt met eigen zagerij. Op gebied van hout en houtbewerking een aanrader in deze regio.
Kleine bouwmarkt met fijn personeel waar je goed geholpen wordt. Precies goed!
Prettige winkel met aardige medewerkers, althans enkele. Alleen een beetje duur in vergelijking met de Gamma. Recentelijk mij verbaasd over het affiche op hun voordeur i.v.m. de coronamaatregelen, maar ze lappen ze zelf aan hun laars: Ze spreken geen enkele klant erop aan, om een karretje te gebruiken, bij de kassa is er niemand die een opmerking maakt over de afstand tot elkaar, schoonmaakmiddelen om mandjes en karretjes te desinfecteren.... Ze willen zeker graag een verdeelcentrum voor de corona zijn!
Niet alles maar wal veel artikelen. Goede bediening.
Normaal een top winkel voor hout Maar een stukje CV buis is ook hier niet verkrijgbaar alleen per 3 meter moet ik 2.50 meter weggooien. Ik hoor mensen al zeggen maar 3 meter kost maar 5 euro. Ja dat is zo maar het gaat om het stuk dat ik weg moet gooien
Goede bouwmarkt met een redelijk assortiment. Voor de basisklussen kan je hier zeker uit de voeten. Kundig en vriendelijk personeel. Inclusief zaagservice en verfmeng mogelijkheid. Soms iets prijziger dan elders. Goed bereikbaar en voldoende, ruime parkeerplekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid