facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jouw Marktkraam Enschede

Jouw Marktkraam Enschede

Info

Je huurt een krat, plank of kraam, al vanaf € 5,- per week. Daarop kan je jouw nieuwe, tweedehands of zelfgemaakte spullen verkopen!

Geschiedenis

Jouw Marktkraam Enschede is een super leuk en duurzaam concept! Met het huren van een kraam voor 25 euro per week (na een week is elke verlenging €20,00 euro per week) kun je al je spullen verkopen.

Jij verdient er geld mee en daarnaast maak je iemand anders er weer blij mee. Die kan immers voor een leuk prijsje iets kopen. Bovendien belasten we het milieu niet. Zo recyclen we op een prettige manier.

Even een korte uitleg!
Je huurt 1 of meerdere kramen, welke bestaan uit: twee planken van 105 cm breed x 60 cm diep, met daarboven een hangrek van 220cm hoog.
Je krijgt stickers met je persoonlijke barcode voor op je producten. Je zet de prijs op de stickers wat jij denkt wat je product waard is. Voor het verkopen van kleding kun je gebruik maken van onze kledinghangers.
Je presenteert je spullen op een aantrekkelijke manier in jouw kraam.
Wij verzorgen de verkoop van jouw spullen. Aan het einde van de huurperiode storten wij de volledige opbrengst op jouw bankrekening. (Bij langere huurperiodes maken we, in overleg, iedere maand het geld over)
Op de laatste dag van de huurperiode haal je uiterlijk om 17:00 uur je overgebleven spullen op. Je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan Jouw Marktkraam, deze worden dan verkocht voor een goed doel.



"Jouw Marktkraam is dé oplossing voor de verkoop van jouw nieuwe, tweedehands of zelfgemaakte spullen. Geen tijd meer kwijt aan Marktplaats advertenties of Facebook, mensen die niet komen opdagen of onderhandelingen. Je huurt al vanaf 5 euro per week, plakt de stickers op jouw producten met je eigen persoonlijke barcode. Terwijl jij thuis van je koffie geniet, verkopen wij de spullen. Via de Jouw Marktkraam app kan je precies zien hoeveel producten je hebt verkocht.Maar ook als koper is het genieten: doordat verkopers elk moment van de week een kraam of plank kunnen inrichten wisselt het assortiment zeer regelmatig.Kom binnen & laat je verrassen! Kopje koffie erbij & speuren naar koopjes en gezelligheid. Dat is Jouw Marktkraam!"
Adres: Haaksbergerstraat 318, 7513EH Enschede
Stad: Enschede
Route: Haaksbergerstraat 318
Postcode: 7513EH



op zoek naar gerelateerd: jouw marktkraam enschede 7513 eh enschede, jouw marktkraam vlissingen, haaksbergerstraat 318 enschede, jouw marktkraam alkmaar, marktplaats enschede, jouw marktkraam schagen, kringloop enschede, jouw marktkraam nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raimond's Noten & Zuidvruchten Raimond's Noten & Zuidvruchten 5 km Heerlijke noten! Maar ook heerlijke chocolade en zuidvruchten. Ze zijn hier echt 'van...
Recensies
Onvriendelijke eigenaren. Geen respect voor de klant zoals het hoort. Graaien, winstoogmerk en hebzuchtige organisatie. De stoep is openbare ruimte maar zij hebben het volgepakt met spullen die er niet horen er worden regelmatig auto’s geparkeerd tot ieders grote verbazing. Tot slot hier weg blijven.
Afrader. Rommel tegen woeker prijzen. Eigenaarese chagrijnig en heeft iets tegen mensen met donker haar/huid! Mensen blijf hier weg ze zijn niet okee.
Mooie ruime opgezette nette winkel, zeer aardige behulpvaardige dames. Mijn zusen ik zijn goed geslaagd , wij komen zeker weer
Echt van alles te vinden, zeker een bezoekje waard.
Goed kijken en super leuke toffe spulletjes me huisje staat er aardig vol mee en super gast vrij top winkel
20 sterren, slaag altijd daar, en dan de eigenaresse wat een heerlijke vrouw, in het begin hadden we mot, maar ach mijn fout, nee dit is zeker een bezoekje waard, en dan ga je ook vaker
Lekker winkel. Prettig personeel. En leuke kraampjes voor elk wat wils. Aantal vaste items maar veel roulerende artikelen.
Erg leuke winkel om te neuzen. Er is altijd wel iets wat je daar kan vinden voor een paar centen. Vriendelijk personeel.
Leuke en gezellige winkel. Heel vriendelijke medewerkers
Leuke winkel met allerlei verschillende spulletjes, kleding, meubels, en decoratie items. Prijzen zijn een beetje wisselend, maar dat zal wel afhankelijk zijn van de verkopers. De winkel heeft ook een handig pakketpunt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid