facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joure Sauna "De Woudfennen"

"Je bent van harte welkom in ons wellness resort om te genieten van de rust en de warmte van de verschillende sauna’s, baden en hamam belevingen.Voor beauty-behandelingen kan je terecht in het Beauty Instituut van De Woudfennen. Het Beauty Instituut is ook zonder sauna entree toegankelijk.Vanuit de sauna in je badjas naar je hotelkamer? Dat kan. Ons hotel Country Rose heeft 12 kamers en voor het ontbijt bakken we knapperige broodjes en heerlijke croissants. Tot binnenkort!"
Adres: Woudfennen 10, 8503 BA Joure
Telefoonnummer: 0513415200
Stad: Joure
Route: Woudfennen 10
Postcode: 8503 BA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 23:30
Dinsdag: 10:30 - 23:30
Woensdag: 10:30 - 23:30
Donderdag: 10:30 - 23:30
Vrijdag: 10:30 - 23:30
Zaterdag: 10:30 - 23:30
Zondag: 10:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Sauna Joure Corona, De Woudfennen badkleding, Woudfennen Joure openingstijden, Sauna Joure Tarieven, Woudfennen review, Sauna Friesland, Sauna Joure open, Sauna joure menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheids en Kapsalon Trijnie Schoonheids en Kapsalon Trijnie 2 km Goede kapsalon. Mijn zoon gaat hier altijd heen om te knippen. Hij kan kiezen tussen ...
Voetverzorging Bianca Voetverzorging Bianca 2 km Voor een complete verzorging van uw voeten.
Sandra's Beauty Salon Nails Sandra's Beauty Salon Nails 2 km Heel goed! Besteed veel aandacht aan het mooi maken van je nagels.
Ridge en Brooke ltd. Ridge en Brooke ltd. 4 km Zoek je een styliste, een binnenhuisarchitect, woonstylist, een personal shopper, een...
It Works Body Wraps Friesland It Works Body Wraps Friesland 7 km http://bodywrapsfriesland.nl levert o.a. bodywraps en facewraps die zorgen voor een s...
Recensies
Sauna was prima alleen de gastvriendelijkheid en het restaurant was helmaal niet oke. We konden niet eens na onze borrel na 19:30 geholpen worden want moesten 30min. wachten tot er iemand kwam en toen we eindelijk iemand spraken zeiden ze dat de keuken dicht was om 20:00 en geen hoofdgerecht meer besteld kon worden. Gelukkig konden ze nog wat regelen maar de sate was daarbij zo in elkaar geflanst waar je veel geld voor betaald! bij het uitchecken keek de receptioniste ons niet eens aan en werd er ook niet eens vriendelijk gedag gezegd. Ik kom er nooit weer!
Heerlijke sauna/welness om te onthaasten. Doordat je moet reserveren niet te druk. Personeel in het restaurant zeer vriendelijk en behulpzaam. Petje af voor deze dames die hun benen uit hun lijf lopen om ons van de nodige versnaperingen te voorzien. Overal zijn watertappunten en bij elke bestelling krijg je de vraag of je een glas water wilt top!
Fijne sauna, schoon en genoeg rustplaatsen. Minpuntje vandaag; zeep in de douches was op. Bij vertrek melding van gemaakt en dan krijg je antwoord: vanmorgen het laatste in 1 dispenser gedaan, moet weer worden besteld. Verder geen excuses oid. Misschien voortaan op tijd bestellen want vind dit niet kunnen voor een sauna waar ze adverteren dat het incl. is!
Prima betaalbaar resort met diverse sauna's en baden. De opgietingen zijn lekker intens , dus heet. Het restaurant is gezellig en sfeervol in gericht, de kaassoep en zeewier burger zijn een goede toevoeging aan de kaart. Helaas waren de haman sessies al compleet vol geboekt , wat tijdens het reserveren niet duidelijk was. Dit zou bij het reserveren beter vermeld moeten worden om teleurstelling te voorkomen.
Altijd goed verzorgde sauna. Komen hier nu paar jaar af en aan, maar de kwaliteit van service, onderhoud en aanbod blijft hoog. Sauna's zijn altijd goed op temperatuur en restaurant heeft nog nooit teleurgesteld. In vergelijking met andere sauna's is dit eentje die consistent hoog scoort bij mij.
Heerlijke sauna's,prachtige ruim opgezette en gezellige buiten tuin. Heel vriendelijk personeel. Je voelt je echt welkom als gast. De keuken is uitstekend en de hamambehandeling is een absolute aanrader Kortom een fantastische belevenis.
Gezellige en huiselijke sfeer, heerlijke opgietingen, vriendelijke personeel, de kamer van netjes maar wel verouderd en top dat je zo vanuit de kamer naar de sauna kan in je badjas. Jammer dat er een sauna stuk was. Het eten is goed en genoeg keuze. Ik heb er 2 heerlijke dagen gehad en kom zeker terug.
Deze sauna is zeker aan te bevelen. Vriendelijk personeelRuime keuze uit verschillende saunacabines, ook in een tuin, die goed op temperatuur zijn en een mooie zwembad met diverse afkoelbaden. Een uitstekend bubblebad. Het Turkse bad viel qua stoomstoomproductie wat tegen maar dat zou een momentopname kunnen zijn. Na een kleine "vakantie" biedt het schitterende restaurant een culinariteit die een ware streling voor de tong zijn. Alleen de strenge regel waarop voortdurend opmerkzaam zijn gemaakt om geheel dicht gekleed te zijn met een badjas deed wat ons onvrij aan en dat is even wennen. We hebben daarom als afsluiter van de uitmundende soep en voortreffelijk hoofdgerecht en nagerecht ook maar geen koffie genomen wat wel de bedoeling was. Verder van grote klasse.
Voor het eerst naar de Woudfennen geweest op een avond. Maar is ons niet zo goed bevallen. Op zich qua sauna keuze is het prima en de opgieting was ook goed. Het was alleen heel erg druk en vol. Nu hoeft dat niet perse een probleem te zijn, maar in het restaurant gedeelte zit je zo dicht op elkaar dat je het verhaal van een ander woord voor woord kan verstaan. Erg mag wel wat meer ruimte tussen de zitplaatsen gecreëerd worden. Het eten was goed, maar voor de prijs best weinig. Wij hadden nog niet genoeg gehad. Bediening was niet goed op elkaar afgestemd, maar wel vriendelijk en ze deden erg hun best iedereen goed te bedienen. Helaas is een eigen flesje verboden en moet je drinken uit de waterpunten. Dat vind ik erg jammer. Ontspannende massage was matig. Dat zou ik niet snel weer doen.
Ai ai ai… bijna goed, fijne sauna leuke sfeer. Maar ze maken een grote fout door drink flesjes in beslag te nemen geen grap eind van de dag mocht ik mijn Dopper weer ophalen … ze maken het op deze manier onmogelijk om voldoende vocht binnen te krijgen ik heb een volle dag stampende hoofdpijn gehad. Zo jammer NOOIT MEER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid