facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Josien Frederix

Info

http://stoelmassagemaastricht.nl/



"Stoelmassage op locatie voor bedrijven in Maastricht en omgeving.Bedrijfsmassage is zeer geschikt voor:*Mensen die de hele dag achter een bureau zitten en computerwerkzaamheden verrichten.*Mensen met een hoge werkdruk.*Mensen die repeterende handelingen verrichten.Stoelmassage op het werk zijn verkwikkende behandelingen van 20 minuten, waarbij je de kleding aanhoudt. Ik behandel je nek, schouders, rug, armen en handen. De overbelaste of vermoeide of zelfs pijnlijke spieren worden behandeld. Je kunt even stilstaan in de waan van de dag, resetten en opladen. Na 20 minuten zijn je spieren soepel en beweeglijker. Je kunt gefocust vanuit positieve hernieuwde energie je werkzaamheden weer oppakken."
Adres: Sint Christinastraat 2, 6245BV Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 06-40864955
Stad: Eijsden
Route: Sint Christinastraat 2
Postcode: 6245BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
by Sanne Leefstijlcoaching by Sanne Leefstijlcoaching 1 km Persoonlijke coaching richting een gezonde leefstijl. Niet alleen door aandacht te he...
Praktijk Carin Smeets - Voluit leven Praktijk Carin Smeets - Voluit leven 2 km Lieve vriendelijke vrouw die haar beroep met hart en ziel uitvoert
Recensies
Via mijn werk ontmoette ik Josien. Ik dacht, een stoelmassage kan nooit kwaad! Maar wat ik niet wist, is dat dit even krachtig is als een liggende massage die ik vaker ervaren had. Josien hielp me zelfs in één behandeling van de pijn in mijn nek en schouder af! Het verlichtte meteen en 2 dagen later had ik geen pijn meer. Ik was aangenaam verrast en kan iedereen een behandeling aanbevelen. Vooral ook omdat Josine heel gericht op je klacht werkt. Ik ben mijn werkgever extra dankbaar en Josien des te meer!
Ik loop al 5 jaar rond met pijnklachten en lang getwijfeld wat ik moest doen. Fysio? Osteopathie? Ik kwam Josien tegen op Google en besloot een afspraak te maken. Ik stelde me in op wat verlichting, want klachten van 5 jaar zijn niet zomaar te verhelpen. Ik was dan ook heel verrast dat bepaalde pijn direct verdween. Ik kan mijn hoofd weer helemaal naar links draaien. Ik voelde me letterlijk 10 kilo lichter na de behandeling. En zelfs nu ik dit bericht schrijf verkeer ik in euforische stemming, want pijn hoorde bij mijn dagelijks leven en nu blijkt dat dit helemaal niet nodig was! Wilde Josien plat knuffelen na de behandeling, maar dacht....das niet zo professioneel, haha! Maar oprecht.....zoveel dank tovenares Josien!
Haar rustige uitstraling, haar relaxte houding, haar professionele aanpak maakt dat je na een stoelmassage van Josien je je weer als herboren voelt. Josien neemt altijd de tijd om precies na te gaan waar de spanningspunten zitten en deze los te maken. Niet alleen is ze een topper in haar massages maar kan ze ook goed luisteren en adviezen geven over, in mijn geval, de zithouding tijdens het werken. Bedankt Josien! Keep up the good work.
Telkens weer denk ik na een behandeling van Josien: wat is zij toch goed! Niet alleen wat betreft massagetechnieken, maar bovenal door haar ‘vaardige handen’. Zij voelt feilloos aan waar er spieren vast zitten, ook zonder dat ik dit zelf aan haar heb aangegeven. Soms was ik mij hier niet eens bewust van tot het moment dat zij deze pijnpunten aanpakt. Je voelt als het ware haar kundigheid, jarenlange ervaring en betrokkenheid terug tijdens haar massage. Josien zorgt daarnaast met haar stoelmassage op het werk voor een rustpunt, ontspanning en nieuwe energie. Echt een aanrader!
Zeer tevreden over de stoelmassages van Josien. Voor mijn werk zit ik veel in de auto, op kantoor of bij clienten en in combinatie met werkstress is een regelmatige stoelmassage geen overbodige luxe. Josien komt aan huis, hetgeen natuurlijk perfect is als je vanuit huis werkt. Even een heerlijke ontspanning tussen het werken door. Na de behandeling voel je je als herboren en na 1 behandeling wil je niet meer zonder! Josien straalt rust en wijsheid uit en je voelt dat ze de massages met haar hart geeft.
Josiens stoelmassage doet wonderen voor mij en mijn collega's! Na een behandeling kan ik weer soepeler bewegen en kan ik vol energie de werkdag weer aan. Ook biedt Josien tijdens haar behandelingen indien gewenst een luisterend oor, waardoor je je na een massage niet alleen geholpen maar ook gehoord voelt. Haar stoelmassages zijn echt maatwerk en helpen je weer te focussen op je werkzaamheden. Ik kan het iedereen aanraden! Myriam Prins.
ik loop al langere tijd met pijnklachten in mijn schouder, en heb geen vertrouwen in fysiotherapie door eerdere ervaringen. Door mijn werk een keer terechtgekomen bij Josien en sindsdien groot fan! Ik wil niet beweren dat alles tijdens de behandeling altijd pijnloos gaat maar dat ik achteraf weer kracht heb in mijn arm en steeds minder pijn ervaar bij dagelijkse dingen door haar goede zorgen maken dat de pijn snel vergeten is. Ze weet wat ze doet en ik merk na elke behandeling dat ik vooruit ga. Ik dacht dat mijn klachten iets waren waar ik mee zou moeten leren leven maar ik heb nu weer geloof dat het ook anders kan! Dankjewel Josien! Een warme aanbeveling!
Ik heb regelmatig last van nek, schouderklachten voornamelijk opgebouwde spanningen. Josien krijgt deze stress-knopen altijd goed losgekneed soms even op de tanden bijten. Ik voel me altijd herboren na een stoelmassage-sessie van Josien. Niet alleen fysiek maar geestelijk weet ze ook de juiste snaar te raken. Fijn dat ze aan huis komt en ze is een leuke opgewekte persoonlijkheid. Aanrader!
Altijd als ik veel of grote opdrachten heb als fotograaf, krijg ik op een gegeven moment last van mijn rug/schouders. Het heeft vast iets te maken met een slechte houding, veel achter de computer zitten en spanning, waardoor er iets vast gaat zitten. Eerder ben ik hiervoor naar een chiropractor en osteopaat geweest, maar vooral de eerste soort behandeling vond ik te heftig. Dit keer koos ik dan ook voor stoelmassage. Josien Frederix gaat rustig en nauwkeurig te werk. Zij voelt goed aan wat er aan de hand is en weet precies de juiste in het begin pijnlijke! plekjes te vinden. Ze aait niet, zoals ze zelf zegt, maar gaat wel voorzichtig te werk. Josien legt ook goed uit wat ze aan het doen is en dat ze een behandeling liever in twee keer doet dan dwars door de pijn heen te gaan. En wat een luxe dat ze aan huis komt! Voor mij als drukke zzp'er ideaal, omdat ik dan geen reistijd kwijt ben. Josien, zodra ik weer iets aan mijn rug voel, bel ik jou als eerste, voor mij geen chiropractor meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid