facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOSI Interieur

JOSI Interieur

Info

Persoonlijk met stijl!

Geschiedenis

Ook voor uw interieur styling

Adres: Antoni van Leeuwenhoekstraat 2 (inpandig bij Jordens), 3331ET Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078 - 619 60 30
Stad: Zwijndrecht
Route: Antoni van Leeuwenhoekstraat 2 (inpandig bij Jordens)
Postcode: 3331ET



op zoek naar gerelateerd: Instagram josi interieur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klein Geluk Klein Geluk 767 meter Wat een service! Dat kom je niet vaak meer tegen!mooi assortiment, gewoon een hele fi...
Recensies
We kwamen voor een schuifpui. Nadat dat was afgerond liepen wij nog even door het meubel gedeelte. Wat een leuke winkel zeg. Uiteraard niet met lege handen de deur uit. Gewoon kwaliteit... zeker een aanrader!!!
Top service en advies! Wij hebben bijna al onze meubels, accessoires, lampen, behang, spiegels, kussens etc bij Josi Interieur gekocht. Wij zijn super goed geadviseerd door Gino en het eindresultaat is nog mooier dan wij ooit hadden kunnen dromen. Gino en Angela denken heel goed mee met de wensen die je hebt. Zelfs van gordijnen tot de kleur van de vloer etc.! Je kan hier terecht voor een totaal concept of als je gewoon leuke accessoires wil kopen! Naast de top service in de winkel is de levering eveneens een feestje. Heel persoonlijk doordat ze werken met hun eigen team. Alles wordt netjes uitgepakt en neergezet. En de rommel nemen ze mee!
Update: Eerlijk is eerlijk, Gino heeft klacht goed opgepakt en heeft vanavond zelf nog een leentafel gebracht zodat we de stoelen kunnen gebruiken. Hij vertelde ook dat ie eerlijke feedback waardeert zodat ze daar van kunnen leren. Ik pas daarom mijn review aan. Ben erg blij met meubels en kan niet wachten tot me tafel en lampen er zijn. Ondanks dat het een leuke winkel is, heb ik er toch geen goed gevoel aan over gehouden. Op 30 september erheen gegaan en rond gekeken. Helaas was er niemand beschikbaar om ons te helpen. Dus een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Uiteindelijk in een uurtje tijd besloten wat we wilden. Offerte zou opgemaakt worden. Tot dusver prima. Die zelfde avond en dag erna totaal 8 e-mails en WhatsApp berichtjes om de ‘deal’ binnen te halen paar duizend euro. Het moment dat ik me akkoord gaf was er opeens radio stilte en kreeg ik ook te horen dat waarschijnlijk e-mail niet doorkwam ofzo. Ondanks dat ik wist dat er op de tafel een lange levertijd zit, word je over niks geïnformeerd mbt levertijd van andere meubels en lampen. Tijdens het winkel bezoek werd er gezegd dat het mogelijk was om de lampen op een plaat te krijgen, daar moest dan extra voor betaald worden. Toen ik naderhand op de mail vroeg weer na 2x of dit alsnog kon werd er gezegd dat ze dat niet kunnen en ook niet gespecialiseerd in zijn. Op e-mails wordt heel traag gereageerd en de telefoon wordt gewoon niet opgenomen. 2x voicemail ingesproken voor terugbel verzoek en word niet terug gebeld. Uiteindelijk na wat doorvragen kreeg ik het bericht dat de eettafel stoelen wel binnen waren en of ze die al mochten leveren. Ik heb uitgelegd dat ik daar niets aan heb omdat ik een bartafel op dit moment heb. 2 weken later wordt weer dezelfde vraag gesteld of ze de stoelen al kunnen leveren terwijl ze weten dat die samen met tafel moet komen. Uiteindelijk krijg ik op zaterdagavond te horen dat ze de salontafels maandag kunnen brengen. Totaal geen bevestiging verder of iets. Maandag zelf maar weer gebeld of ze die dag dan komen. Uiteraard wordt er niet opgepakt. Daarna een WhatsApp gestuurd dat t me niet duidelijk is waarna ik terug krijg ja mijn collega belt jullie even. Bezorger stond een uur later op de stoep - met de stoelen ! Die ik niet kan gebruiken, maar hij ging ze niet mee terug nemen. Nu met de kerst staat mijn huis dus vol met stoelen waarin ik niks heb. Als je vervolgens meld dat je de communicatie slecht vind wordt er doorgewezen naar collega’s. Het zal ongetwijfeld wel weer allemaal aan Corona liggen.... nu maar wachten op de rest. PS. De stoelen en tafels zijn mooi, helaas de ervaring eromheen niet.
Bij JOSI krijg ik altijd nieuwe ideeën! Je hebt er zoveel keus en het team staat altijd klaar met leuke adviezen.
Perfecte plaats om je kozijnen voor je huis of bedrijfspand uit te zoeken goede service en uitgebreide toonzaal
Een geweldige zaak zeer zeker de moeite waard om er langs te gaan
Leuke zaak we zijn prima geholpen
Keurige zaak. Vriendelijke bediening.
Mooie meubels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid