facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor José van Winden Tekstproducties

José van Winden Tekstproducties

Info

Ik schrijf webteksten, toneelteksten, scripts en verhalen. Daarnaast verzorg ik vertalingen Engels-Nederlands, geef ik bijles Engels en workshops.

Geschiedenis

Mijn woorden, jouw verhaal. Ik schrijf! Ik ga voor ondernemers op zoek naar hun verhaal. Ik schrijf teksten voor websites en sociale media, maar ook voor folders, bedrijfsfilms of advertenties. En wel op zo'n manier dat u denkt: ja, dat bedoel ik!
Daarnaast geef ik bijles Engels aan middelbare scholieren en vertaal ik teksten van het Engels naar het Nederlands.
En ik ben auteur van Weekendje Weg, een roman over een zussenweekend vol intriges en geheimen.



"José van Winden Tekstproducties. Ik schrijf! Al tien jaar verwoord ik wat anderen willen zeggen: in blogs, advertenties, bedrijfsfilms of verhalen. En ik help je verder te komen met Engels. Ik geef bijles aan middelbare scholieren of workshops voor basisschooleerkrachten en ik vertaal jouw website van Engels naar Nederlands. Schrijf je zelf, maar zoek je een redacteur? Ook daar kun je me voor inhuren. Wil je schrijven, maar kom je er niet aan toe? Meld je aan voor een schrijfcafé!"
Adres:
Telefoonnummer: 0630118674
Stad: Schipluiden


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid