facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jos Puts Versspecialist

Jos Puts Versspecialist

Info

Jos Puts Versspecialist

Producten

Brood, Banket, Vleeswaren en kaas, Groente, Noten en delicatessen.



"vanaf Donderdag 8 november opent in Buchten DE nieuwe Versspeciaalzaak: Jos Puts Versspecialist.De drijvende kracht achter deze formule is Bakkerij Jos Puts met als eigenaarskoppel Karin en Joep Kuppers en hun team van medewerkers.In deze nieuwe versformule zult u zoals vanouds het brood, banket en de vlaaien van bakkerij Jos Puts terug vinden. Maar hieraan worden heel veel andere lekkernijen toegevoegd:Kaas en vleeswarenGrill specialiteiten gegrilde kip, spareribs, grillworstjes etc..Delicatesse"
Adres: Oude Baan 4, 6122AL Buchten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 046-4112694
ln.stupjirekkab@ofni
Stad: Buchten
Route: Oude Baan 4
Postcode: 6122AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: bakkerij puts aanbiedingen, jos puts urmond, vacatures bakkerij puts, jos puts raad voor de rechtspraak, jos puts buchten, puts emmer
Recensies
Onvriendelijk personeel en gewoon veel te kort gebakken broodjes op zondag. En daar wel de hoofdprijs voor betalen. Belachelijk!
Goede bakker met goede producten, alleen ze hebben maar een snijmachine en voor sommige broden vind ik dat persoonlijk te dik. Jammer mede daardoor kom ik er minder vaak.
Erg klantonvriendelijk! De jongen meisjes zijn aardig, maar de oudere mensen die er werken, werken liever niet dan wel en dit laten ze ook erg blijven! Heel erg jammer.
Heerlijke belegde broodjes. De keuze is geweldig en de vlaaien zijn altijd een succes
Onze warme bakker en versspecialist zaak....heerlijk gebak,brood en Limburgse streekproducten.
Kleine boodschap gedaan bij deze bakker waar je ook broodbeleg kan kopen. Mooie winkel, coronaproof . Ik ga zeker nog eens terug voor het waldkornbrood en de heerlijke kaas.
Fijn om een verswinkel in de buurt te hebben met een divers aanbod aan producten, van vleeswaren tot broodproducten en andere voedselproducten.
Alles vers en lekker !!! Vriendelijke verkoopsters snelle service
Vriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk
Heerlijk gebak en lekker vers brood.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid