facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jos Klijn Hesselink Tweewielers

Info

Jos Klijn Hesselink Tweewielers is specialist op het gebied van tweewielers, tweewieler onderdelen en accessoires. Wij zijn het adres voor verkoop, verhuur en reparatie van uw tweewieler.

Geschiedenis

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collectie fietsen. Naast dames- en herenfietsen, kunt u bij ons ook terecht voor uw elektrische fiets, een kinderfiets of mountainbike. Uiteraard ontbreken ook de onderdelen en accessoires niet in onze showroom.

In de naastgelegen werkplaats kunt u terecht voor al uw reparaties. Hier herstellen en onderhouden wij uw fiets met uiterste zorg. Tevens hebben wij een ruime sortering gebruikte fietsen. Meer dan 150 occasions staan klaar voor een nieuwe eigenaar.

Ook voor huurfietsen kunt u bij ons terecht. Voor een lekker dagje uit tot een weekje vakantie, alleen of met een grote groep.

Service en aandacht zijn de sleutelwoorden binnen Jos Klijn Hesselink Tweewielers. Wij hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen in onze winkel of werkplaats.

Adres: Burgemeester van der Zandestraat 5, 7051 CS Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-242153
Stad: Varsseveld
Route: Burgemeester van der Zandestraat 5
Postcode: 7051 CS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roelofsen Tweewielers Roelofsen Tweewielers 120 meter Perfect, goede informatie over het huren van een electrische fiets. Zeer vriendelijk ...
VanRaambikes VanRaambikes 569 meter Waardeloze service. Na meer maals contact is er uiteindelijk een afspraak om de fiet...
Van Raam DE Van Raam DE 597 meter Waardeloze service. Na meer maals contact is er uiteindelijk een afspraak om de fiet...
Vanraambikes Vanraambikes 1 km Neem nooit een Easy Rider, eerst fiets het top en naar een jaar heb je alleen gezeur ...
Van Raam fietsen Van Raam fietsen 1 km Waardeloze service. Na meer maals contact is er uiteindelijk een afspraak om de fiet...
Recensies
Tijdens onze vakantie in Sinderen 4 fietsen gehuurd bij deze tweewieler zaak. We werden erg vriendelijk geholpen. Kregen een rug zakje mee waar fietspompje, plakspullen, herstel gereedschap etc in zat. Alles voor een meer dan redelijke prijs. Mochten we nog eens in de buurt zijn dan huren we zeker bij dit bedrijf weer onze fietsen!
Leuke fietsen zaak waar je vriendelijk word geholpen. Een fiets huren was geen enkel probleem voor een redelijke prijs.
Goede service bij pech, ondanks drukte, toch gelijk geholpen als toerist . Prima service, vriendelijke mensen en niet duur.
Super goed advies en ze nemen de tijd voor je, echt service
Goede service en altijd meedenkend met de klant. Erg vriendelijk en komt afspraken na. Helemaal top
Prima fietsenzaak. Met een acuut probleem meteen, ondanks drukke planning, geholpen tegen een nette prijs. Vriendelijke eigenaars. Met leenfiets!
Fijne fietsenzaak. Vriendelijk personeel en werd er goed geholpen
Goede service klantvriendelijk maar de klanten en komt afspraken na
Altijd snel geholpen, goede service.
Goede keus. Perfecte service. Verstand van fietsen. Zeer klant vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid