facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOS Barneveld

Info

Jonge Ondernemers Sociëteit Barneveld

Geschiedenis

Hoe ga jij om met groei? Weet jij iemand die me bij deze uitdaging kan helpen? Het zijn vragen die iedere jonge ondernemer kent. Het is prettig om ze te bespreken met iemand die met zijn bedrijf in hetzelfde schuitje zit als jij. De Jonge Ondernemers Sociëteit Barneveld biedt je die mogelijkheid. Niet tijdens saaie meetings, maar tussen het blowcarten, zeilen of borrelen door. Zo creëer je snel, eenvoudig en op een leuke manier een netwerk waar je nu én later wat aan hebt. JOS Barneveld staat open voor ondernemers in de gemeente Barneveld die niet ouder zijn dan veertig en met hun bedrijf actief zijn in de handel, industrie of dienstverlening. Ook vrije beroepsbeoefenaars zijn van harte welkom. Nog geen lid? Meld je snel online aan. We zien je graag tijdens één van onze informele borrels, verrassende bedrijfsbezoeken, dynamische workshops, inspirerende lezingen en gezellige activiteiten.



"From Bri-Jos Home, Leonberger en Berner Sennen honden kennel."
Adres: Anthonie Fokkerstraat 21, 3772 MP Barneveld
Stad: Barneveld
Route: Anthonie Fokkerstraat 21
Postcode: 3772 MP


Recensies
Prima Fokker met liefde voor het dier en het ras. Er worden hier Berner Sennen en Leonbergers gefokt. De zorg en vriendelijkheid maakt dat je je als koper van een pup, je ook gelijk vriendschap voelt. Hierdoor kun je altijd contact houden voor vragen en advies, ook als je hond al oud en op leeftijd is. Er worden ook wandelingen voor het ras georganiseerd. Fijne mensen en goede honden.
Gezellig pups wezen kijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid