facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jort Tweewielers

Jort Tweewielers

Info

Een modern tweewieler bedrijf waar alles verkrijgbaar is voor de fiets. Voor groot en klein, nieuw of gebruikt, van goedkoop tot zéér exclusief.

Geschiedenis

http://youtu.be/mGmLEobovW8



"Van nieuwe fiets tot oude barrel, van elektrische fiets tot loopfiets en van goedkoop tot exclusief!De uitdaging in onze werkplaats is om jouw fiets de service, het onderhoud en de reparatie te geven die hij verdient!"
Adres: Schoolstraat 25, 5411ED Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486451633
Stad: Zeeland
Route: Schoolstraat 25
Postcode: 5411ED



op zoek naar gerelateerd: Tienen fietsen, Grote fietsenwinkel Zeeland, Fietsenwinkel Zeeland, Van Tienen Zeeland fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 580 meter
BEN VAN Tienen Fietsen BEN VAN Tienen Fietsen 586 meter Prima service en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van een fiets
TBMFietsen TBMFietsen 1 km Een zeldzame accu laten reviseren. Top nu laden en fietsen.
Recensies
De website van Jort tweewielers maakt en stuurt duizenden spam backlinks naar andere websites - zeer schadelijk! Ook illegaal! We hebben contact gemaakt met Jort tweewielers. Het was aan ons verteld dat een nieuwe website wordt gemaakt in September, waarna dit problem opgelost wordt. Nu in november is het probleem nog steeds NIET opgelost, en er komen steeds nieuwe backlinks van deze website naar onze website toe. Dit heeft en zeer negatieve invloed op de prestaties van mijn bedrijf in Google. Ik vraag me af WAAROM dit bedrijf voert dit soort illegale praktijken uit. We hebben veel bewijsmateriaal verzameld. Ik verzoek Jort Tweewielers om nu te stoppen met spam.
Ik kom net bij deze fietsenzaak vandaan. Ik ben erg blij met de hulp die Jort gaf. We komen niet uit de buurt van Zeeland, maar hadden een lekke band. De band was bovendien versleten. Jort was bereid om ons op zaterdagmiddag te helpen en heeft met zijn collega een nieuwe binnen- en twee nieuwe buitenlanden op de fiets gedaan! Wat een service voor mensen die geen klant bij hem zijn. Dikke pluim!!
Mooi bedrijf met iemand die ruim de tijd neemt om je te woord te staan. Je kunt er fietsen testen en ook laten repareren.
Altijd een hele goede service. Neemt de tijd om alles heel goed uit te leggen. Beste in de omgeving!
We hebben een erg goed en kundig advies gekregen.
Kij prachtig, beste fietsenmaker.
Goede service en advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid