facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jorine's theetuin

Jorine's theetuin
Adres: Sepulchrestraat 166, 6024 AL Budel-Dorplein, Nederland
Telefoonnummer: 06 27493063
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel-Dorplein
Route: Sepulchrestraat
Huisnummer: 166
Postcode: 6024 AL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:30–17:30
donderdag: 12:30–17:30
vrijdag: 12:30–17:30
zaterdag: 12:30–17:30
zondag: 12:30–17:30

Recensies
- Een warm ontvangst bij aankomst in een mooi aangelegde tuin. Een drankje vooraf met een heerlijke thee... Daarna kregen we een heerlijke broccoli soep Toen een wrap met een heerlijke kip, sandwich van Ham en ei, en groente garnituur. En een plak appel-kaneel cake. Daarna zijn we gaan wandelen.. En bij terug komst dadel gebak en een stuk appeltaart met een kopje cappuccino Kortom een geslaagde middag We komen hier zeker terug! Bedankt voor de gastvrijheid!!
We hadden een héérlijke high tea de luxe. Allemaal zelfgemaakte lekkere dingen. Prachtige tuin, omdat het regende zaten we in het sfeervolle theehuis. Fijne mensen een plek om zeker naar terug te gaan.
Leuke gezellige sfeer! Een tuin die je meteen Alice in wonderland vibes geeft. Voor mensen die van thee en kooikarpers houden is dit de ideale plek om even te genieten. De thee er zijn diverse soorten die wel bijzonder zijn en het gebak is er lekker. De social deal die ik heb gekocht was een kombinatie van high tea en een wandeling. Eerst een paar wraps en broodjes gegeten. Daarna kreeg ik een kaart met een historische wandel route deze was 7 km lang die erg leuk te bewandelen was. Achteraf nog een vijgentaart gehad. Alles onder genot van een lekkere kan thee.
Een ongekend leuke ervaring opgedaan bij Jorine’s Theetuin!nWe hadden laatst een high-tea gereserveerd, en het was uitgesproken lekker en goed verzorgd! Temeer daar ze speciaal rekening hielden met een familielid van ons- die een speciaal dieet had. Niets is deze vriendelijke mensen teveel gevraagd… Een schitterende tuin, en dat met een heerlijk zonnetje… Manden vol bloemen hingen er en we hadden uitzicht op hun prachtig gerestaureerde historische woning. Komen zeker terug!
Wat een heerlijke rustgevende tuin , super vriendelijke mensen en heerlijke taarten en cakejes, allemaal zelf gemaakt. En je kan er in de buurt heel mooi gaan wandelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid