facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jörgen Hulst - Laat het web voor je werken

Jörgen Hulst - Laat het web voor je werken

Info

Ik maak betaalbare websites voor ondernemers die zich bezighouden met mensenwerk. Social Media & fotografie als toegevoegde waarden.

Adres: Twijnen 25, 3421 JM Oudewater
Telefoonnummer: 06-21284243
Stad: Oudewater
Route: Twijnen 25
Postcode: 3421 JM


Recensies
Jörgen heeft een hele mooie en functionele website voor Podium Oudewater gemaakt. Hij denkt enthousiast mee om te website optimaal te laten werken en staat altijd voor je klaar, ook als de website gelanceerd is.
De website van onze stichting was toe aan een modern jasje: door Jörgen prachtig uitgevoerd met onze wensen erin verwerkt. Ook de "nazorg" was snel en goed. Bedankt!
Stap voor stap heeft Jörgen het proces van het maken van mijn website begeleid. Inventief, nauwgezet, geduldig en stimulerend. Een fijne samenwerking!
Projectkoor Cessibon is zeer tevreden over de mooie website die Jörgen Hulst voor ons heeft gemaakt. Daarbij is zijn service nu de website draait uitstekend, geen vraag is hem teveel en hij denkt goed mee! Aan te bevelen!
Jörgen is een prettig persoon om mee te communiceren, komt zijn afspraken na en doet echt moeite om te begrijpen wat hij voor zijn klant kan betekenen!
Jörgen luistert, zoekt uit en verbeeld wat ik als klant wil.
Denkt mee en is flexibel! Zeer aangename samenwerking. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid