facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joran Looij Photography

Joran Looij Photography

Info

Intimate weddings, love and portraits.

Geschiedenis

Storytelling portraits and intimate weddings.

Adres: Molenweg 15, 4356 AA Oostkapelle
Telefoonnummer: +31624108026
Stad: Oostkapelle
Route: Molenweg 15
Postcode: 4356 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domburg Fotografie Domburg Fotografie 599 meter Erg leuke fotoshoot gedaan met ons gezinnetje in een fantastisch mooie omgeving. Inte...
Recensies
Joran heeft onze bruilof prachtig vastgelegd! Is fijn en representatief in de omgang, komt afspraken nauwgezet na en heeft oog voor fotodetail. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en bevelen hem graag aan als fotograaf!
Joran heeft onze bruiloft op Ibiza gefotografeerd! Vanaf het begin was het eigenlijk heel relaxt en fijn om met hem samen te werken! Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen! En wij hebben prachtige huwelijksfoto’s! Super bedankt voor alles!
Joran is een topfotograaf. hij is geduldig en rustig waardoor je je gelijk op je gemak voelt.een echte aanrader voor ieder die een super relaxte fotograaf zoekt. Met prachtige foto's als eindresultaat!
Onze allereerste fotoshoot samen, en het was super! Joran geeft goede aanwijzingen en is heel relaxt. Gewoon 'je ding doen' en niet poseren, dat maakt de shoot ontspannen en leuk. De foto's zijn ook heel mooi geworden. Wij raden Joran zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid