facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joppen Motoren

Info

Joppen Motoren is een allround motorzaak met de motor voor elke keus. Ook voor onderhoud, service, kleding, en accessoires. De rijke historie van het bedrijf zorgt altijd voor maatwerk advies en de best passende prijs.

Geschiedenis

Joppen Motoren is een allround motorzaak met de motor voor elke keus. Ook voor onderhoud, service, kleding, en accessoires. De rijke historie van het bedrijf zorgt altijd voor maatwerk advies en de best passende prijs. Ook financieren en inruil van uw huidige motor zijn mogelijk.



"Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen we ook alle merken en modellen nieuw leveren. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.Joppen Motoren is merkdealer van Royal Enfield, Beta Motor en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit."
Adres: Strijperdijk 3D, 5595 XM Leende
Telefoonnummer: 040-2062033
Stad: Leende
Route: Strijperdijk 3D
Postcode: 5595 XM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Joppen Motoren kleding, Joppen motoren Harley, Motorkleding Leende, Van Gerven Motoren, MotoPort Echt, Motor dealer Eindhoven, Motor kopen, Motor Weert
Recensies
Mijn man heeft 1 jaar geleden zijn motor bij Joppen gekocht.. extra betaald voor het rijklaar maken en er is nooit niks aan gedaan. Oude remblokken, oude bougies, extreem vieze filter! Nu 1 jaar later... is de motor helemaal stuk! Dus let op jongens! Joppen doet foppen!
Ik wil deze zomer een verre reis gaan maken met mijn motor in Europa, Op dat verzoek de motor extra laten nakijken, want er moesten toch nieuwe banden open een nieuwe remschijf achter. De reparatie is netjes gegaan en ik rij weer met zelfvertrouwen de zomer tegemoet. Bedankt voor de goede zorgen en een fijne zomervakantie!
Afgelopen dinsdag gaan proef rijden op een Suzuki GSXS 750, welke ik via internet had gevonden. De motor stond keurig klaar in de showroom. Barry stond mij vriendelijk en vrolijk te woord. En na de proefrit nog wat onderhandelt en tot de koop over gegaan. Ik zou de motor eigenlijk aankomende maandag ophalen,maar na overleg met Jeroen kon dat vandaag al. Ook al heb ik de motor gekocht onder de voorwaarden zo meenemen. Liet Jeroen de motor na kijken door de monteur. Zo kon de motor veilig de weg op en ben ik met heel veel plezier naar huis gereden. Mijn ervaring met Joppen motoren en vooral Barry en Jeroen is zeer positief. Ze zijn vriendelijk en stellen de klant centraal.
Prima motorzaak, met vriendelijke medewerkers. Interieur/showroom heeft geen luxe uitstraling, is ietwat gedateerd, voldoende parkeergelegenheid. Prima koffie
Vriendelijk en snelle service klaar terwijl u wacht
Zojuist advies gekregen v.w.b. motorkleding qua veiligheid . Zeer kundig advies, neemt de tijd voor je. Dringt niks op. Heel veel geleerd en was mijn bezoekje waard aan deze winkel. Vriendelijk geholpen maar vooral vakkundige uitleg. Zou ik daar nog eens terug komen voor de juiste spullen, jazeker !
k heb een maand geleden geleden een monteur publiekelijk een wheely zien doen op de motor van een klant!! Is dat normaal daar?
Echte aanrader deze zaak. Vriendelijk personeel, proefrit geen probleem, eerlijke inruilwaarde en keurige aflevering aan huis. Ga zo door !
10 minuten aan de kassa gestaan, om af te rekenen. Niemand die er even naar toe komt lopen of komt helpen. Ga wel ergens anders heen de volgende keer
Opletten wat u koopt!! Motoren nooit onderhoud gehad!! Maar wel rekenen voor rij klaar maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid