facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jopo de Pojo

Jopo de Pojo

Info

De pagina voor stripboeken en aanverwanten...in Haarlem!

Geschiedenis

voor al uw stripwensen...europees/usa

Adres: Kleine Houtstraat 11A, 2011DD Haarlem
Telefoonnummer: 023-5311075
Stad: Haarlem
Route: Kleine Houtstraat 11A
Postcode: 2011DD


Recensies
Mooie zaak met heel veel stripboeken.
Signeersessie Gerben Valkema en Robbert Uyleman, afgelopen zondag. Prachtige stripwinkel, in stijl, vriendelijk personeel.
Aardige mensen met kennis. Ging ik toch met onvermoede schatten naar huis ging
Alles weer keurig geregeld. Blij mee
Heerlijke winkel vol strips. Herinneringen uit je jeugd herleven en hedendaagse nieuwe uitgaven zijn hier te koop. Fijn dat er nog zo'n speciale stripwinkel is waar een gespecialiseerde winkelbediende helemaal up to date is en ook van de geschiedenis qua strips alles weet. Nieuwe uitgave koop ik altijd hier en niet in de kiosk of gewone boekwinkel.
Fijn dat er nog een concrete stripwinkel in Haarlem is. Ruim assortiment van titels en een goede mogelijkheid om te bestellen of reserveren . Vriendelijke service.
Leuke stripboek winkel met heel breed assortiment. Voor ieder publiek wel wat te vinden.
Super stripboeken winkel. Eigenaar erg aardig en hulpvaardig. Ging zelfs nog eventjes naar achteren om te kijken of hij de titel daar nog kon vinden. Nette prijzen echt een aanrader.
Eén van de beste stripwinkels in de regio, gevuld met strips van over de hele wereld en gerund door een stel over-enthousiaste medewerkers. Als je geluk hebt dan heb je een gesigneerd boek in je handen. Als je veel geluk hebt dan krijg je er een gesigneerde prent bij strip-nerds weten hoe blij je daar mee bent. Toen ik er was liepen er zelfs niet-mannen in de winkel vrouwen strip-nerds weten hoe blij je daar mee bent.
Stripboeken en manga's - deze winkel bied zeker wat je zoekt. En zo niet, zelfs dan kan er besteld worden! Super fijne service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid