facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jopie snack schijndel

Info

Wist u dat wij al 43 jaar onze friet zelf maken!!!
Van aardappelen schillen tot de lekkerste frites!!

Adres: Papaverstraat 30, 5482md Schijndel
Telefoonnummer: 0735492989
Stad: Schijndel
Route: Papaverstraat 30
Postcode: 5482md



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Schijndel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Kerkzicht Cafetaria Kerkzicht 1 km Ook voor thais. Eten heerlijk... rode curry soep is een echte aanrader.
Kwalitaria de KomEet Kwalitaria de KomEet 2 km Vandaag weer eens 2 broodjes carpaccio laten bezorgen. Bij opmerkingen neergezet dat ...
Recensies
Altijd lekkere verse friet zelf gesneden.
Na dagje werken even wa eten. Snackbar Jopie nog niet gehad. Shoarmaschotel besteld. Personeel erg vriendelijk. Thuis uitgepakt en opgegeten. Friet was redelijk tot goed te noemen, niet erg krokant. Shoarma was even zoeken ergens onder de friet. Pitabroodje was standaard.De salade die erbij was het lekkerder van heel de shoarmaschotel. Lekker fris en knapperig en vers.
Update, ZIE HET BERICHT HIER ONDER. De salade gaat nu in een apart bakje en is lekker er fris. Prima verbetering. Ook lekker softijs. Lekkere friet, zelf gesneden en voorgebakken. Geen saus nodig is zo al lekker. Maar ook de saté saus is aan te bevelen, even als de stoofvlees. Wat ik helaas wat minder geslaagd vind, als men een schotel besteld voor meenemen ligt de salade onder de friet, en is bij thuiskomst ook warm. Vind ik persoonlijk niet lekker en doet afbreuk aan het geheel. Doe dit zeker bij al halen in een afzonderlijk bakje. Nu 4, dan 5 sterren.
Nette zaak met heerlijke milkshakes
Zo superlekker weer heerlijk van genoten .n echte aanrader hoor .. ook heerlijk ijs .. geniet je dagje xxx ‍
Goei ete beter als een andere frietent
Weer prima gegeten van Jopie..! Ondanks flinke drukte erg snel de bestelling gekregen. Daarnaast blijven de frietjes erg lekker..!
Erg onvriendelijk en ongeintereseerd personeel. Kind van 3 jr in der broek laten plassen voor de toonbank! De buit is er al binnen,kun je goed merken. De friet is er erg lekker maar duur tegenover andere friettenten in schijndel en die zijn er genoeg.assortiement is standaart,niks aparts.
Super goed heelijke friet en snacks beste uit schijndel heerlijk
Super lekkere friet , en altijd heel vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid