facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jopie Jong Tapijt & Woninginrichting

Adres: 139 Noorder Straat, 9611 AC Sappemeer
Telefoonnummer: +31598394831
Stad: Sappemeer
Route: 139 Noorder Straat
Postcode: 9611 AC



op zoek naar gerelateerd: Vloeren Hoogezand, Gordijnen Hoogezand
Recensies
5 sterren! Na jammer genoeg, een nare ervaring met een ander bedrijf zijn we bij Jopie Jong terecht gekomen. Wat zijn wij ontzettend tevreden met onze nieuwe pvc vloer. Goed advies gekregen van Marcel in de winkel. En ook complimenten voor Jeffrey dit het heeft gelegd! Ontzettend vriendelijk en een echte vakman. Wij zullen jullie zeker adviseren bij vrienden en familie. Heel erg bedankt
Mega tevreden met de service van Jopie Jong! Super goede communicatie na in eerste instantie een verkeerd geleverde vloer. Uitstekend afgehandeld en snel geschakeld. Wij zijn meer dan tevreden!
Gisteren is Jeffrey van JOPIE JONG geweest . Wat is dit een geweldig bedrijf. We werden eerst in de winkel professioneel door een medewerkster geweldig geholpen en de afwerking was gisteren super. Dit is een aanraader voor iedereen.
Zeer tevreden met de werkzaamheden, mooie vloeren, vakkundig gelegd door een zekere Jeffrey. Ook de service in de winkel was uitstekend.
Afgelopen week gordijnen besteld bij Jopie Jong. We wisten niet precies wat we wilden maar ze hebben ons goed geholpen! Kunnen niet wachten tot zo hangen in ons nieuwe huis.
Gisteren en vandaag is er hard gewerkt door Erik Jan,Pieter,Henk,Berend…dit snapt Erik wel maar wat zijn wij blij en tevreden!!! Ontzettend mooie vloer…zeer vakkundig gelegd en heel mooi afgewerkt!! Ook Marcel heeft ons bij aankoop heel goed en vriendelijk geholpen!
Aantal opdrachten gegeven en geen klachten.
Mooie zaak waar je vriendelijk word geholpen.
na enkele jaren de nieuwe winkel bezocht voor nieuwe laminaat uitzoeken ruim overzicht aanwezig en vriendelijke medewerkers ..Top..
Fijn geholpen, met goede adviezen.. binnenkort gordijnen inmeten..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid