facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jopie Huisman Museum

Jopie Huisman Museum
Adres: Noard 6 , Workum 8711 AH, NL
Telefoonnummer: 0515 543 131
Stad: Workum
Route: Noard 6
Postcode: 8711 AH


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: kaartjes jopie huisman museum, jopie huisman schilderijen, jopie huisman museum openingstijden, jopie huisman overleden, parkeren jopie huisman museum, jopie huisman wiki, werken van jopie huisman, jopie huisman expositie
Recensies
Vond het een mooi open gebouw met veel ruimte om de schilderijen tekeningen van Dhr. Huisman te bekijken. De manier waarop deze man in het leven stond zag ik terug in zijn prachtige verstilde werk van o.a. de eenvoudigste gebruiksvoorwerpen.
Ik was aangenaam verrast en het was de rit uit Amsterdam zeker waard. Een museum voor een selfmade kunstenaar, die nog nooit iets heeft verkocht. Een mooie en overzichtelijke collectie van een uniek persoon en bovenal mooi mens. Tip: kijk vooral naar de film over Jopie Huisman die aan het begin wordt vertoond.
Mooi museum. Vertelt het verhaal van Jopie Huisman en ook zijn levensvisie. Mooie schilderijen.
Bijzonder museum! Erg gericht op Jopie. De realistische schilderijen zijn bijzonder. We komen nog eens terug.
Mooi museum. De audiotour maakt het interessant en geeft inzicht in het leven van Jopie.
Wat een leuk museum. Je krijgt een audio rondleiding mee met informatie over en zelf ingesproken door Jopie Huisman. De moeite waard!
Warme ontvangst, goede informatie. Het is niet groot maar zeker de moeite waard! Wat een markante man was Jopie Huisman. Intelligent en gedreven. Zakenman en fantastisch schilder. Het spat van het doek af, schoenen, jas of onderbroek. Het leeft! Ben je in de buurt van Workum? Ga hier naar toe.
Mooi museum, niet te groot precies goed. Erg leuk om de stem van Jopie iedere keer te horen met de audiotour.
Ik vond het prachtig wat een fenomenale schilderijen. En zijn teksten zo ontroerend. Blij dat ik er eindelijk eens naar toe ben geweest.
Klein maar fijn! Erg goed werkende audiotour die verdieping geeft. Erg betrokken medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid