facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jopie Huisman Museum

Adres: 6 Noard, 8711 AH Workum
Telefoonnummer: +31515543131
Stad: Workum
Route: 6 Noard
Postcode: 8711 AH



op zoek naar gerelateerd: Jopie Huisman schilderijen, Jopie Huisman Museum openingstijden, Jopie Huisman kaarten, Jopie Huisman schilderijen waarde, Jopie Huisman Zelfportret, Jopie Huisman te koop, Jopie Huisman overleden, Jopie Huisman werken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurvol Tuinen Natuurvol Tuinen 480 meter Misschien zijn ze goed in hun ding. Gisteren stond ik met een workummer te praten ove...
Recensies
Mooi en professioneel ingericht museum over een na-oorlogse Hollandse meester in de schilderkunst van hoge kwaliteit. Vooral in de eigen regio geroemd en nationaal wellicht ondergewaardeerd. Hier wordt het verhaal verteld van een bijzonder en kleurrijk mens. De moeite van de reis uit Rotterdam en een hotelovernachting waard.
Heel erg leuk museum. Prachtige schilderijen en tekeningen. Ook een wisselende tentoonstelling, dit keer over water.
Realistische en gedetailleerde schilderijen. Ik was hier voor de tweede keer en de werken blijven bijzonder. De jaartallen staan ook aangegeven in de werken. Er is duidelijk te zien hoe de stijl van jopie met de tijd is veranderd.
Het oeuvre in het museum van Jopie is zeer uitgebreid en je kunt hier dagenlang ronddolen zonder je je een moment te vervelen!
Na een bezoek aan dit museum begrijp je door de mooie verhalen van Jopie zijn schilderijen nog beter. Dit moet je gezien hebben.
Echt heel leuk om te bezoeken. Start eerst met de film. Bij het bekijken van de expositie leeft deze dan meer.
Een gezellig museum, zonder pretenties. Mooie vaste collectie, van Jopie, maar ook boeiend werk van anderen.
Wij zijn vandaag met een grote groep naar dit museum geweest. Ontvangst met koffie en oranjekoek en toen een rondleiding. Wat kon die mevrouw leuk vertellen! Ze maakte Jopie's leven levendig. Wc's zijn ook zeker een bezoekje waard. Kortom: een aanrader als je in Workum of omgeving bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid