facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joost Breden | Bestratingen, Betonpoeren, Douglashout & meer

Joost Breden | Bestratingen, Betonpoeren, Douglashout & meer
Adres: Nijverheidsstraat 36, 7391 ZV Twello, Nederland
Telefoonnummer: 06 16057204
Staat: Gelderland
District: Voorst
Stad: Twello
Route: Nijverheidsstraat
Huisnummer: 36
Postcode: 7391 ZV


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Het team van Joost heeft de achtertuin inclusief veranda, oprit en voortuin van onze nieuwbouwwoning aangelegd. Het eindresultaat is prachtig geworden!nnWat voor ons echt het verschil maakte was het oog voor detail van Joost, het meedenken om tot het beste resultaat te komen, de flexibiliteit wanneer de omstandigheden o.a. het weer niet altijd meezaten en bovenal de kundigheid en vriendelijkheid van het hele team.nnDaarom, dik tevreden en echt een aanrader als je volledig verzorgd je tuin aangelegd wilt hebben.
Snelle levering, scherp geprijsd en goed hout in tegenstelling tot sommige andere houthandelaren. Echt een aanrader!nFoto is van zelfbouw project met hout van Joost.
Prima bedrijf waar ik snel en professioneel ben geholpen met goede adviezen. Ondank dat het personeel van de zagerij was vertrokken was de directie bereid mij voort te helpen zodat ik niet nog een keer extra terug hoefde te komen. Ben daar zeer te spreken over en beschouw dit als zeer klantvriendelijk. Een prima bedrijf met een bijzonder breed assortiment. Een aanrader dus!
Complete bestelling via de webshop gedaan. Onderdelen waren prima te vinden. Terwijl we aan het uitzoeken waren even gebeld voor info over iets. De telefoon werd meteen opgenomen en uitleg gegeven. Prima dus.nEen paar dagen later al is de hele bestelling geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Alles was aanwezig en prima in orde.nIk heb zelf een mail gestuurd of ze al wisten wanneer de bestelling zou gaan komen. Geen probleem, maar dat zou het enige verbeterpuntje kunnen zijn. Voor de rest helemaal tevreden.
Beton poeren en opsluit banden opgehaald in Twello bij Joost Breden. Fijne hulp en advies, mooie prijs en kwaliteit verhouding.nOok Douglas palen, zweeds rabat en Douglas balkjes besteld en laten bezorgen.Mooie kwaliteit hout, recht en geen kleurverlies p de zwarte planken ook.nOverzichtelijke website, mensen denken met je mee qua levering, prijs en bezorging prima. Ik kom zeker weer terug bij Joost Breden. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid