facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joost & Bart Schilderwerken

Joost & Bart Schilderwerken

Info

Joost & Bart Schilderwerken is een ervaren en kwalitatief schildersbedrijf.
Kijk voor meer informatie op www.joostenbartschilderwerken.nl.



"Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.Als een goede buurman, is woonstichting JOOST altijd dichtbij. Bij ons regel je veel woonzaken eenvoudig zelf. Wij bieden een luisterend oor en geven graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We willen dé woningcorporatie voor de kleine kernen zijn."
Adres: Oegstgeesterweg 180, 2231BC Rijnsburg
Telefoonnummer: +31613339239
Stad: Rijnsburg
Route: Oegstgeesterweg 180
Postcode: 2231BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Bosch schilderwerken BV Van den Bosch schilderwerken BV 867 meter Leveren goed werk
Recensies
Joost en de Gemeente houden zich al 2 jaar niet aan de wet, ze gedragen zich schandalig naar een chronisch zieke patiënt met medische code N86 Progressieve MS. Na 2 jaar nog steeds geen aangepaste woning, hulp en zorg van de WMO, eerste urgentie aanvraag met medische gegevens raakt Joost kwijt! Joost houd zich niet aan de tweede urgentie verklaring die ik van de Onafhankelijke toetsingscommissie heb ontvangen! De Onafhankelijke Toetsingscommissie zoals ze zichzelf noemen zijn dus niet onafhankelijk!
Ik heb een slechte ervaring met Joost als ik Rob Waasdorp bel wordt er niet terug gebeld kan blijven bellen moet nog al wat gebeuren aan onze woning wil het graag voor het winter word gedaan hebben of mag ik wat ik bij moet betalen aan gas bij jullie neer leggen.
Wij wonen er fijn. Het huis heeft wel wat onderhoud nodig maar dat wordt nu ook gedaan. Als ik bel voor reparatie ed wordt ik altijd snel en goed geholpen. Bij de vorige woningbouw waar wij huurde voelde we ons behandeld alsof we simpel zijn, werd niet serieus geluisterd. Hier voelen we ons gehoord en worden we wel als vol aangezien. Ik ben verbaast over de slechte reviews.
28 feb is de oplevering van mijn huis. Ik zou voldoende tijd krijgen om met nieuwe huurder in contact te komen voor evt overname. 1 week nog,en nog geen huurder bekend? 120 reacties,dit geloof je toch niet?
Ik weet niet zeker wat erger is; de kwaliteit en onderhoud van de woning of contact opnemen met de klantenservice om een reparatie verzoek te indienen? Ik wil gwn weten, zijn jullie in een competitie om te bewijzen wie de ergste woningstichting van Nederland is! Als dat het geval is, Hands-down zijn jullie de winnaars!
Wat een waardeloze woonstichting is dit zeg, echt vreselijk. Aangezien aan mijn telefoontjes geen gehoor wordt gegeven doe ik het maar zo Ik ben al vanaf mei!! Aan het bellen dat de afzuiging het niet doet in zowel de keuken, wc als badkamer. Het is druk mevrouw, we komen zsm. U kunt ook douchen met de deur open om te ventileren. Serieus? Echt wat een kansloze bedoeling zeg Zodra het kan ga ik weg hier.
Ik heb nog nooit zo’n waardeloze woningstichting mee gemaakt alles Joost !!!! Ze zijn goed in afschuifsysteem, niemand neemt zijn verantwoordelijkheid. Ik overweg om bij een andere wooncorporaties te gaan huren, Zo erg is de situatie momenteel al en we zijn al 6 half jaar bezig met ze.. Wij zitten in een label A klasse huis maar ze kunnen het beter label D van maken.. In de zomer is sauna en in de winter ijskast. Wordt helemaal niks aan gedaan. Hun kwamen pas in actie toen we een advocaat er op hadden gezet Denk er goed over na om bij deze wooncorporaties te gaan huren. Want bij de vorige corporaties was al een dikke onvoldoende en bij Joost is allen maar erger geworden. Vooral sinds ze bij elkaar zijn gekomen. Wacht tijd van 5 naar 15 jaar 1 ster is al teveel.. Zo jammer maar wij zijn er helemaal klaar mee.
Misschien is het verstandiger u zelf om af te vragen waarom er zo veel huurders een slechte recentie hebben over JOOST. Een ideeën bus ?! Enquête voor buurtbewoners anoniem dan wordt de drempel lagerzodat het in kaart gebracht kan worden wat en waar de grote irritatie vandaan komt of waar huurders wel tevreden mee zijn. En dan pas kunt u zien wat of wie en waar de verbeterpunten kunnen zijn en actie ondernemen. Mensen willen gehoord worden en eerlijkheid van JOOST.
Had lekkage van afvoer van douche boven .Gebeld hiervoor 5 februari na 1 week kon het gemaakt worden 12 februari. Aannemersbedrijf Wijnen heeft alles open gemaakt zodat installatie bedrijf Lemmens het lekkage kon maken. Lekkage is gemaakt . Nu moet het nog dichtgemaakt worden. Dat komen ze dinsdag 26 februari doen We zitten dan wel 2 weken in een situatie waar je van de wc beneden zo naar de zolder kunt kijken in een gapend gat. Ik vind de communicatie zeer slecht tussen st.joseph en onder aannemers. En hoe je als klant behandeld wordt door st.joseph is verschrikkelijk. Heb er geen goed woord voor over.
Je wordt aangehoord, je wordt serieus genomen. Maar ik vind dat het lang duurt voordat de klachten behandeld en opgelost worden. Communiceren van personeel naar degene die de baas is, is zeer slecht zo ook overleggen en op de hoogte brengen. Als je belt en degene die je nodig hebt is er niet, duurt het lang voordat je wordt terug gebeld of je word niet eens teruggebeld. Ga je er heen is dat veel slimmer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid