facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joost aan huis

Joost aan huis

Info

Voor liefhebbers van Joost , buiten de regio

Adres: Hoofdstraat 6, 7873bc Odoorn
Telefoonnummer: 0623732726
Stad: Odoorn
Route: Hoofdstraat 6
Postcode: 7873bc



op zoek naar gerelateerd: Bakker Joost Emmen, Gebak Emmen, Joost Bakker LinkedIn, Pelgrimspad Odoorn, Bakkerij emmen centrum, Bakker Bart Emmen, Bakker Exloo, Lunchen Odoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 234 meter Deze Coop is in januari 2021 grondig verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd...
Snijmat-Kleeflagen Snijmat-Kleeflagen 950 meter Nieuwe kleeflagen voor je (oude) gebruikte hobby plotter snijmat.
Recensies
Lekker gegeten, pokebowl, bruin broodje met hummus, tosti met brie en ananas en een bonensoep. Allemaal erg smaakvol! Ook de cappuccino was lekker met een stukje cake erbij. Erg vriendelijke bediening.
Lunchroom en bakkerij. Fijne plek om te verpozen. Zowel binnen als buiten zitplaatsen. Vriendelijke personeel en goede service: vlug en doelgericht. Lunchroom serveert brood uit eigen bakkerij.
Mooie schone bakkerij met een prachtig terras, vriendelijk personeel, redelijk betaalbaar. Een aanrader !
Vorig jaar geweest tijdens verbouwing toen knus en oudentiek, nu alle modern en netjes wat ik leuker vind weet ik niet maar de producten zijn top en personeel ook
Helaas sausijzenbroodje leek op menukaart erg lekker maar was verkeerd bereid. Buitenkant tegen verbrand aan en van binnen erg droog en bijna geen inhoud waarschijnlijk door verkeerde bereiding door gebruik magnetron geen vocht meer in en taai. Dit ook gemeld maar er werd niks mee gedaan. Voor 6 euro verwacht je toch een lekkere gevulde sausijzenbroodje.
Mooi, rustig zitten, zowel binnen als buiten. Vriendelijk personeel en lekker gegeten.
Vandaag 23-04-2023 was mooi weer en er was braderie in Odoorn, dan weet je dat het druk wordt. We streken met ons beiden neer op het terras van Bakker Joost. We bestelden na enig wachten een koffie en een thee en de Joost lunch-voor-twee. Er werd bij gezegd dat het wel "ietsje langer" kon duren. Nou, dat klopte. Na een half uur hadden we nog niets, ook geen koffie/thee. Maar even gevraagd, kon nog 5-10 minuten duren was het antwoord. Nog een half uur later kwam de koffie en de thee. We zagen en hoorden om ons heen op het terras al boze en mopperende mensen en mensen die gewoon na een poos wachten weer wegliepen. We hoorden de serveersters om ons heen bij nieuwe bestellingen elke keer braaf zeggen: "Komt er zo aan". Uiteindelijk na ongeveer anderhalf uur kwam onze lunch, op zich prima eten maar niet spectaculair, gewoon goed en vers. Dus de ene ster is voor het eten, de ontbrekende 4 voor de service, wat een blamage! Die arme meisjes van de bediening konden er ook niets aan doen, onmogelijke opgave. Te groot terras voor te weinig capaciteit in de keuken en te onervaren jonge meisjes die het moesten rondbrengen. Slecht georganiseerd, ernstige fout van de manager als die er überhaupt al was. Nu zijn heel veel potentiële klanten boos weggelopen met negatieve reclame/reviews tot gevolg. Dit had men kunnen voorspellen! In de anderhalf uur dat wij daar zaten te wachten zijn er zeker 10 mensen weggelopen zonder iets te hebben besteld of ontvangen. Waarom niet het terras gehalveerd als je het niet aan kunt? Bakker Joost wil klanten trekken met wandeltochten+high-tea, dan verwacht je dat ze ervaring hebben met het ontvangen van grote groepen mensen. Vandaag bleek daar echter niets van: chaos dus.
Bakker Joost geef ik zonder twijfel 5 sterren. Wij organiseerden halverwege juni een tweedaags event op een camping in Odoorn en vroegen Bakker Joost of ze het ontbijt voor onze deelnemers wilden verzorgen. Al onze verwachtingen werden overtroffen. Of zoals een deelnemer het verwoordde; "Ik heb in vijf sterren hotels geslapen waar ik een minder ontbijt kreeg". Topzaak dus, dikke aanrader.
Een echte Bakker met groot terras. Open bakkerij met lekkere taart. Dames/Heren Wc is stijl benoemd. Ook op zondag open. Binnen als buiten plaatsen om te lunchen een verzorgde wandeltochten. Kortom een aanrader in de regio. Ontbijten of verzorgde knapzakroutes zijn ook mogelijk.
Heerlijke plek om broodjes af te halen of te laten bezorgen. Ook heel fijn om even lekker op het terras te gaan zitten. De bediening is erg aardig en het ging mooi vlot, ondanks de drukte. Wij hebben heerlijke broodjes gehad en ook lekkere smoothies erbij. Echt een aanrader!! 1 kleine tip. Neem ook fristi in het assortiment voor de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid