facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joop Kroes Makelaardij

Joop Kroes Makelaardij

Info

Joop Kroes Makelaardij is uw partner in het kopen of verkopen van een woning, recreatieobject, stacaravan, chalet of recreatiewoning.

Geschiedenis

Een woning kopen of verkopen doe je maar hooguit een paar keer in je leven. Hierdoor is het belangrijk dat je je goed laat adviseren en de juiste beslissingen neemt. Een VBO makelaar kan u bij zowel aankoop- als het verkooptraject vakkundig begeleiden.

Joop Kroes Makelaardij is aangesloten bij de VBO. Wij beschikken over jarenlange ervaring en wij verplichten onszelf om van de laatste trends in de woningmarkt op de hoogte te blijven. Bovendien moeten wij in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden voldoen aan strenge regels. U kunt er dus zeker van zijn dat uw zaken deskundig, onafhankelijk en in vertrouwen worden behandeld.

Bent u ook benieuwd wat Joop Kroes Makelaardij voor u kan betekenen loopt u dan gerust eens bij ons binnen of bel/mail ons voor het maken van een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en om, eventueel, de waarde van uw woning te bepalen. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een maximale inzet om voor u het beste resultaat te behalen.

Adres: Heuvelenweg 34c, Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Stad: Dwingelo
Route: Heuvelenweg 34c


Recensies
Als deze makelaar nog actief is, dan is hij de slechts communicerende makelaar die ik ben tegengekomen. Na 2 weken nog geen reactie ontvangen op een e-mail en SMS. Ik vind dat onfatsoenlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid