facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joop Goossens Riooltechniek

Joop Goossens Riooltechniek

Info

Joop Goossens Riooltechniek BV is een gespecialiseerd bedrijf in het ontstoppen, renoveren en camera inspecties. Ook verzorgen wij nieuwe aanleg.

Adres: Spurkt 9B, 5804AR Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-511053
Stad: Venray
Route: Spurkt 9B
Postcode: 5804AR


Recensies
We hadden zeker niet het meest eenvoudige probleem met ons riool maar Goosens Roland wist het toch maar mooi op te lossen, en waren binnen een uur al ter plaatse. Chapeau en een dikke 5 ster !!
Snelle service! Staan binnen een paar uur op de stoep. Een half uur later is het probleem opgelost en de oorzaak geanalyseerd. Zeer vakkundig geholpen door een ervaren en uiterst vriendelijke monteur die uitleg geeft bij wat hij aan het doen is en snel werkt met professionele apparatuur. Voelt vertrouwd aan, top!
Naar 1e bezoek ik dacht dat alles was goed maar naar de hard regen bui had ik de zelfde probleem. Heeft gevraagd of te komen kijken en dat is gebuurd maar met een rekening van €165.77. Ik dacht het onder garantie was van de 1e bezoek dat kost ook€ 165.77 waar als de camera was in de eerste keer gebruikt was de totaal €196.02 en niet €331.54 dat ik heb nu betaald. Daylight robbery.
Dit najaar een verstopping gehad in onze afvoer van de bijkeuken. Goossens is een kwartiertje binnen geweest en vervolgens waren we 150 euro lichter. Onzettend duur, maar als de verstopping is opgelost dan is het goed dachten wij. Helaas hadden we 2 dagen later dezelfde verstopping. Contact gehad met Goossens en ze zouden alles netjes oplossen. Uiteindelijk hebben ze de verstopping niet kunnen verhelpen en kregen we enkele dagen later nog een factuur van 380 euro... In totaal dus 530 euro lichter zonder enig resultaat. Wij zijn dan ook totaal niet tevreden over de diensten van dit bedrijf. Achteraf bleek ook nog eens dat ze een tegel van ons terras hebben gebroken. Hier is destijds niks van gemeld bij ons en uiteraard hebben we hiervoor contact opgenomen. Ze gaven uiteindelijk toe dat ze de tegel gebroken hadden, maar deden hier verder niks meer mee. Bij ons komen deze oplichters er dan ook niet meer in!
Dit bedrijf heeft verstand van zaken en lossen alles snel op. Ik woon helemaal achteraf, maar hij wist precies waar alle afvoeren op er riool samen komen. Super !!!
Uitstekende service. Op tijd belletje vooraf dat ze onderweg waren! Hardnekkige verstopping 10 meter vanaf spoelbak, uiterst professioneel en vakkundig opgelost door monteur Roland. Ik raad Goosens dan ook aan als u problemen heeft met een verstopping van uw afvoer.
Op 14-8-2018 hier geweest had verstopping. Met twee monteurs. Totale kosten € 157,30 Ging 4 maanden goed nu weer verstopt, Maar het was geen garantie meer Een monteur kosten. Weer € 157,30 Woon hier nu 15 jaar nooit probleem gehad Maar kwam door de vaatwasser zei hij De eerste keer een veer er door en klaar Komt er hier niet meer in afzetters Heb zelf een veer gekocht voor €49 ,-
Zoveel rioolproblemen gehad met ons huis. Alles netjes opgelost door vakmensen. Vriendelijk, snel en adequaat.
Op 1-3-2022 perfect geholpen door dit bedrijf ,had een verstopping in achterste gedeelte riool werd door gespoten door firma Joop Goossens s'morgens gebeld s'middags gelijk doorgespoten ,deze firma beschikt over kennis en profecionele apperatuur , een aanrader!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid