facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jonneke Reclame + Bedrijfskleding

Jonneke Reclame + Bedrijfskleding

Info

Jonneke.eu is een no-nonsense, full-service reclamebureau. Met scherpe prijzen en een goede persoonlijke service staat ons team graag voor je klaar!

Geschiedenis

Jonneke Reclame is een no-nonsense, full-service reclamebureau en al meer dan 20 jaar partner bij het oplossen van reclamevraagstukken.

Wij hebben geen web shop, maar staan liever persoonlijk voor u klaar met een focus op behoefte en oplossing. Frisse ideeën, aandacht en servicegerichtheid staan centraal in onze werkwijze. Wij werken veelal voor middelgrote bedrijven en organisaties, maar met minstens zoveel plezier ook voor starters en éénpitters.

Jonneke Reclame is gebouwd op vier pijlers, Textile, Design, Print & Sign. Het merendeel van onze producties wordt, van begin tot eind, zonder tussenkomst van derden, in huis gerealiseerd. Zo houden we de lijnen kort, overzichtelijk en op maat gemaakt voor u! Maar dat houdt ook in dat we snel en een perfecte kwaliteit kunnen leveren. Vaak zelfs dezelfde dag nog.

Adres: Mr. van Coothstraat 17-1, 5397 AT Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0616814595
Stad: Lith
Route: Mr. van Coothstraat 17-1
Postcode: 5397 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonneke Lasergraveren Jonneke Lasergraveren 91 meter Jonneke Lasertechniek is onderdeel van Jonneke Totaalreclame. Onder de naam Jonneke...
Care 4 Change Care 4 Change 567 meter Coaching & Training
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid