facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jonkers Hoveniers

Jonkers Hoveniers

Info

Naast de gebruikelijke aanleg- en onderhoudswerkzaamheden, ontwikkelt Jonkers hoveniers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf op diverse vlakken.

Geschiedenis

Jonkers hoveniers heeft ruim 65 jaar ervaring in de aanleg en het onderhoud van (bedrijfs)tuinen en openbaar groen. Daarnaast ontwikkelt Jonkers hoveniers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf. Wij creëren een prettige woon-, werk- en leefomgeving met behulp van groene innovaties.

Groen brengt leven en trekt leven aan, het kleurt de wereld om ons heen. Het biedt rust en ontspanning. In de huidige wereld wordt de natuur echter steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen wel hand in hand kunnen gaan.

Groen voor iedereen
Jonkers hoveniers brengt de natuur dichter bij mensen. We laten graag iedereen genieten van groen op een manier die bij hem past. Dit doen we op allerlei manieren en locaties. Bijvoorbeeld met kleurrijke (bedrijfs) tuinen, bloemenweiden in woonwijken, groene gevels en daken in of aan een bedrijfspand en kleurrijke plantsoenen in gemeenten.

Door in te spelen op ieders persoonlijke wensen en door hier op een specialistische manier invulling aan te geven, laten wij u graag zien wat de natuur te bieden heeft.

U kunt bij Jonkers hoveniers terecht voor:
• Tuinaanleg en tuinonderhoud
• Daktuinaanleg en daktuinonderhoud
• Tuinontwerp en daktuinontwerp
• Vasteplantenconcept Green-to-Colour
• Natuurontwikkeling en bloemenweiden (met resultaatgarantie)
• Onderhoudsarme (bedrijfs)tuinen
• Watermanagement
• Zwemvijvers

Gespecialiseerde partner
Wij werken samen met gespecialiseerde partners en besteden veel aandacht aan de scholing van ons personeel zodat we onze vakkennis en vaardigheden naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Jonkers hoveniers bv
De meeste werkzaamheden die onder onze groene specialismen vallen, worden uitgevoerd door Jonkers hoveniers bv uit Venlo.

Jonkers daktuinen bv
De aanleg en het onderhoud van groene daken en dakbegroeiing is inmiddels zo populair dat Jonkers hoveniers hiervoor een apart bedrijf heeft opgericht: Jonkers daktuinen bv.



"Jonkers heeft een ruime ervaring in de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen en openbaar groen. Dit doen we namelijk al sinds 1948! Daarnaast ontwikkelt Jonkers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf. Wij creëren een prettige woon-, werk- en leefomgeving met behulp van groene innovaties.Groen brengt leven en trekt leven aan, het kleurt de wereld om ons heen. Het biedt rust en ontspanning. In de huidige wereld wordt de natuur echter steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen wel hand in hand kunnen gaan.Groen voor iedereenJonkers brengt de natuur dichter bij mensen. We laten graag iedereen genieten van groen op een manier die bij hem past."
Adres: Beckersweg 52, 5915 PB Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 354 4201
Stad: Venlo
Route: Beckersweg 52
Postcode: 5915 PB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: De tuinen van Jonkers, Jonkers hoveniers vacatures, Jonker Hovenier, Tuinaanleg regio Venlo, Tuinen Venlo, Tuinbedrijf Venlo, Jonkers hoveniers team, Jonkers hoveniers Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonkers daktuinen Jonkers daktuinen 2 meter Na 10 jaar nog altijd super blij met onze tuin. Ontworpen door Bram Legierse.
Groei & Bloei Noord-Limburg Groei & Bloei Noord-Limburg 588 meter Is tuinieren en bloemschikken je hobby of passie? Kom dan eens naar een van onze leuk...
Pure Outdoor Design Pure Outdoor Design 16 km Ontwerp, coördinatie en styling door één bedrijf. Een totaalconcept voor particuliere...
Recensies
Na 10 jaar nog altijd super blij met onze tuin. Ontworpen door Bram Legierse.
Veelzijdig bedrijf, waar ik meer dan 40 jaar werkzaam ben, met de grootste uitdagingen op het gebied van daktuinen.
Een hovenier met kennis van zaken die geen uitdaging uit de weg gaat
Onvoldoende ervaren personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid