facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jonker Travel BV

Jonker Travel BV

Info

Jonker Travel is de zusteronderneming van Taxi Jonker BV te Katwijk. Het bedrijf bestaat al jaren en heeft in de jaren de strepen wel verdiend in het personenvervoer.

Geschiedenis

Jonker Travel is de zusteronderneming van Taxi Jonker BV te Katwijk. Het bedrijf bestaat al jaren en heeft in de jaren de strepen wel verdiend in het personenvervoer in de regio Katwijk.

In begin 2012 heeft de directie besloten om zich verder te specialiseren in het grotere groeps-/personenvervoer. En hebben daardoor een complete nieuwe onderneming opgezet speciaal voor deze dienst.

Het bedrijf beschikt dan ook over de nieuwste touringcars en de kleine bussen voor het groepsvervoer. Alle wagens zijn compleet op maat en naar wens gebouwd voor onze onderneming. U bent er van verzekert dat de kwaliteit & service die u krijgt bij Taxi Jonker wordt doorgeborduurd bij Jonker Travel BV.

U kunt bij ons terecht met groepsvervoer vanaf 6 personen tot 600 personen!

Adres: Steenbakkerstraat 11, 2222 AT Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070-5177977
Stad: Katwijk
Route: Steenbakkerstraat 11
Postcode: 2222 AT



op zoek naar gerelateerd: Steenbakkerstraat 11 Katwijk, Uit met Jonker contact, Uit met Jonker F1, Jonker André Rieu, Uit met Jonker Düsseldorf, Uit met Jonker nl Postcodeloterij, Jonker opleidingen, Dagtochten vanuit Eindhoven
Recensies
26/11/2022 Een dagje met mijn familie Düsseldorf met de bus van Jonker geweest. Kerstmarkt. We hadden 2 chauffeurs, Martijn en Gilbert die ons zouden brengen. Wat een geweldige trip en ervaring was nog nooit met een bus reis geweest Comfortabele bus. Koffie of thee onderweg. Voor de grens een kleine korte stop voor rokers en vlug ff toilet. Er was toilet aanwezig maar t kon even Onderweg werd alles netjes goed en duidelijk uitgelegd. Chauffeurs wisselde netjes af. Al met al een super organisatie. Volgende keer zeker met Jonkers maar misschien andere bestemming. Hopelijk wel weer met M & G
Gezellig dagje Düsseldorf met een vriend. Het was een experiment om een keer met de bus te gaan, maar het is zeker bevallen en voor herhaling vatbaar. Goede prijs voor de kwaliteit die geboden werd en de beide chauffeurs waren professioneel en zeer vriendelijk. Bedankt voor de leuke en betaalbare reis.
Dagje met familie naar Kerstmarkt in Düsseldorf. 2 chauffeurs Gilbert en .. heel aardig en attent! Comfortabele bus, kregen heen en terug koffie of thee. Voor de grens een mini stop voor rokers. Al met al een super organisatie. Voor herhaling vatbaar.
We zijn met de Efteling naar Europapark Duitsland geweest. Dat was fantastisch. Onze chauffeur Martijn was erg aardig en attent en reed super. Bussen waren erg mooi en zaten lekker. Kortom 2 hele fijne dagen gehad.
Vrouwelijke buschauffeur die te laat komt, meerdere te lange stops maakt om te roken. Niet 10 uur smorgens in Parijs maar na 12 uur smiddags. Terugweg hetzelfde. Meerdere lange stops. Even mensen over laten stappen prima, maar we stonden een uur stil. En bijna een ongeluk gehad, gelukkig zag een passagier voorin het optijd. Voor ons geen Jonker meer.
Gisteren liet de bus maatschappij die ons naar Sealife in Scheveningen weten dat er een fout gemaakt was in de boeking. Ze konden ons vandaag niet meer ophalen. Vlak voor sluitingstijd belde mijn collega met Jonker. Die hebben alles op alles gezet om onze kinderen erheen te brengen en weer op te halen! De kinderen en de juffen hebben een spetterende dag gehad! Dank Touringcar bedrijf Jonker en buschauffeur Dennis! We’ve enjoyed our ride Kinderen van BS de Kinderboom en de Juffies
Beste blonde mevrouw de bus chauffeur, misschien moet je maar weer even goed in de boekjes kijken hoe het zit met wie voorrang heeft in Elburg !! Asociaal gewoon
Ben vandaag met Jonker reizen naar Kerstmarkt Dusseldorf geweest. TOP alleen de reis al,wat een verwennerij koffie..thee..watertje..kaas..worst alles werd ons aangeboden door de gezellige Gastvrouw Janneke.Een super relaxte reis in een luxe touringcar bestuurd door de ervaren chauffeuse Maddy. Een aanrader. Maddy en Janneke bedankt.
Een keurig bedrijf met zeer mooie luxe bussen. Ook goede catering!! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid