facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jonimar

Jonimar

Info

Behandeling van psychische en lichamelijke klachten bij kinderen en volwassenen, d.m.v. hypnotherapie.

Geschiedenis

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van Psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van trance en hedendaagse technieken, zoals Regressie, Reïncarnatie, NLP, EMDR, RET, Imaginatie, Zelfhypnose, etc.

Adres: Koningin Beatrixlaan 9, 1774 BK Slootdorp
Stad: Slootdorp
Route: Koningin Beatrixlaan 9
Postcode: 1774 BK



op zoek naar gerelateerd: Hypnose terug in de tijd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een lief mens is Joke. Ze heeft me destijds enorm goed geholpen. Ik heb er nog iedere dag baat bij. Ze geeft je wat je nodig hebt, maar ook wat je aankan. Joke heeft een hart van goud, en als ik iemand een warm hart toedraag is zij t wel. Van haar heb ik ontzettend veel kunnen leren, en nog steeds.
Op een andere manier dan in de reguliere zorg, ben ik met joke opzoek gegaan naar trauma's uit het verleden. Dit heeft mij zoveel nieuwe inzichten in mijzelf gegeven. Niks is te gek en ze staat open voor suggesties voor je eigen behandeling. Na een aantal sessies ervaarde ik al flinke verbetering. Ik kon ook snel terecht. Voor mij een zeer positieve ervaring in mijn herstel van een burn-out.
Ruim een jaar geleden kwam ik na vele andere therapieën bij Jonimar terecht , Joke wist meteen waar ik mee worstelde en dat deel behandeld dmv hypnotherapie en duidelijke inzichten . Voel me een stuk zelf verzekerder en heb van haar geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en vooral van mezelf mag houden . Ben haar ontzettend dankbaar voor hoe ik nu in het leven sta , dat had ik een jaar geleden niet durven dromen
Ik heb Joke ervaren als een wijze vrouw met een liefdevolle en ondersteunende aanwezigheid. Je kunt bij haar altijd terecht voor een moment van vertraging en zelfreflectie. Haar therapie heeft mij ontzettend geholpen in het proces waar ik in zat.
Ik had een heftige burn-out met onverwerkt verleden. Jonimar nam de tijd legde de vingers op de zere plek en na twee sessies ging het al wat beter. Volgehouden. Voel me stuk steviger in mijn schoenen. Ik heb de keuze gemaakt om de 5/6 weken een “onderhoud” sessie. Dit voor mezelf want het geeft je een booster en kan dingen beter relativeren.
Lieve vrouw, die heel goed luisterd, daardoor veel feedback waar je een heleboel aan hebt. Zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid